O zaman pek bilgim yok. Son deneme olarak Windows ses ayarlarından cihazı 24 Bit 48 değilse ona alıp denemek ya da öyleyse 16 bit 48'e düşürüp deneyebilirsin. Ayıplı mal denk gelmiş olabilir. Cloud 3'de bu statik ses sorununu görüyordum ama 3 S'de hiç rastlamadım.

NGenuity Beta'yı sildim düz versiyonunu kuruyorum şu an. Umarım düzelir indirimi de bitti şimdi iade etmeye kalksak 8.000 TL şu an.
Genelde sorunlar Beta versiyon ile çözülüyordu ama bir de tam tersini dene bakalım. Umarım düzelir.

Son düzenleme:
O zaman pek bilgim yok. Son deneme olarak Windows ses ayarlarından cihazı 24 bit 48 değilse ona alıp denemek ya da öyleyse 16 bit 48'e düşürüp deneyebilirsin. Ayıplı mal denk gelmiş olabilir. Cloud 3'te bu statik ses sorununu görüyordum ama 3 S'de hiç rastlamadım.

NGenuity Beta'yı sildim düz versiyonunu kuruyorum şu an. Umarım düzelir indirimi de bitti şimdi iade etmeye kalksak 8.000 TL şu an.

Uygulama kablo ile bağlamamı istedi Firmware Update yapıyor şu anda.

Sorun halen devam ediyor, ne denediysem düzelmedi maalesef. HyperX Instagram hesabı ile iletişime geçtim destek sağlıyorlar, gelişmeleri aktaracağım.

Son düzenleme:

Uygulama kablo ile bağlamamı istedi Firmware Update yapıyor şu anda.

Sorun halen devam ediyor, ne denediysem düzelmedi maalesef. HyperX Instagram hesabı ile iletişime geçtim destek sağlıyorlar, gelişmeleri aktaracağım.
Acaba bir geri dönüş alabildiniz mi ?