Konu başlığında da olduğu gibi, genel olarak artı ve eksileri ele alınacak olursa hangisi daha iyi, hangisi parasına değer, ona göre birini seçmem lazım. Mikrofon kalitesinde Corsair daha iyi deniliyor ki benim için önemli olan da mikrofon. Ama Corsair alırsam da sanki HyperX'in mikrofon haricinde daha çok avantajı var gibi olduğundan daha sonra pişmanlık duyabilirim hissiyatı var. Sizce hangisi alınmalı?
HS80 her açıdan daha geride. 3S'e kıyasla iyi olduğu tek şey mikrofon evet. Omni mikrofon var yani 360 derece sesleri algılıyor ve gerçekten çok temiz. Cloud 3S mikrofonu da kötü değil bu arada sadece Corsair'inki daha iyi.
HS80 her açıdan daha geride. 3S'e kıyasla iyi olduğu tek şey mikrofon evet. Omni mikrofon var yani 360 derece sesleri algılıyor ve gerçekten çok temiz. Cloud 3S mikrofonu da kötü değil bu arada sadece Corsair'inki daha iyi.
Cloud 3S'te BT ve 2.4G desteği var. 150 saat pil ömrü var, ses olarak daha iyi ayrıca üzerinde ekstra yerleşik mikrofon da var yani mobil cihazına bağlarsan o dışarı uzayan mikrofonu çıkartıp kulaklık üzerindeki görünmez mikrofonları kullanıyorsun. Malzeme kalitesi daha premium. HS80'de BT yok (telefona bağlanamıyor), pil ömrü sadece 20 saat. HS80 eski model hocam yani çıkalı 4 sene oldu. Normal kablolu kulaklık olsa çıkış senesi önemli değil fakat Wireless'da teknoloji ilerliyor. Bu sebeple eksikleri var. Bence sadece mikrofon gözeterek Wireless kulaklık alınmaz. Mikrofon o kadar çok önemliyse sonradan harici mikrofon alırsın. Dediğim gibi C3S mikrofonu da kötü değil.
Cloud 3S çok daha iyi bir kulaklık bence de şu anda HyperX an itibarıyla 5.500 TL ve şu anki fiyatiyla en avantajlısı o belki beklerseniz başka fırsatta yakalayabilirsiniz ya da HyperX fiyatı da yükselebilir duruma göre sadece FPS manyağiyim diyorsaniz alın ses profili flat değil doygun ama Cloud 3S ve pelta kullananlar karma için pelta FPS icin Cloud 3S öneriyorlar müzikde dinleyecekseniz ASUS ROG Pelta'yi yetkili sitelerde ucuzlaması beklenilebilir. @Sorcerer,
Cloud 3S çok daha iyi bir kulaklık bence de şu anda HyperX an itibarıyla 5.500 TL ve şu anki fiyatiyla en avantajlısı o belki beklerseniz başka fırsatta yakalayabilirsiniz ya da HyperX fiyatı da yükselebilir duruma göre sadece FPS manyağiyim diyorsaniz alın ses profili flat değil doygun ama Cloud 3S ve pelta kullananlar karma için pelta FPS icin Cloud 3S öneriyorlar müzikde dinleyecekseniz ASUS ROG Pelta'yi yetkili sitelerde ucuzlaması beklenilebilir. @Sorcerer,
Cloud 3S'te BT ve 2.4G desteği var. 150 saat pil ömrü var, ses olarak daha iyi ayrıca üzerinde ekstra yerleşik mikrofon da var yani mobil cihazına bağlarsan o dışarı uzayan mikrofonu çıkartıp kulaklık üzerindeki görünmez mikrofonları kullanıyorsun. Malzeme kalitesi daha premium. HS80'de BT yok (telefona bağlanamıyor), pil ömrü sadece 20 saat. HS80 eski model hocam yani çıkalı 4 sene oldu. Normal kablolu kulaklık olsa çıkış senesi önemli değil fakat Wireless'da teknoloji ilerliyor. Bu sebeple eksikleri var. Bence sadece mikrofon gözeterek Wireless kulaklık alınmaz. Mikrofon o kadar çok önemliyse sonradan harici mikrofon alırsın. Dediğim gibi C3S mikrofonu da kötü değil.
Hocam FPS oyunları oynuyorum ama daha çok sohbet odaklı geçtiği için mikrofon daha önemli benim için, Pelta testlerine baktığımda HyperX mikrofonu daha iyi gibi.
Bunu dikkate alacağım hocam, çok teşekkürler vakit ayırdığınız için.
Hocam FPS oyunları oynuyorum ama daha çok sohbet odaklı geçtiği için mikrofon daha önemli benim için, pelta testlerine baktığımda HyperX mikrofonu daha iyi gibi.
Tan tersi peltanin daha iyi oldugunu gormustum bu forumda birkaç defa ama ahım sahim fark yoktur ikisinin de yani buna göre karar vermemelisiniz.
Eğer karma değil de sadece FPS içinse zaten daha avantajli bir secenek yok gidipde ROG Pelta almayin şu anki fiyattan alinmaz çünkü yetkili satici olmadiklari için kampanya mevcut değil onlatda beklerseniz ve karma kullanimsa kesinlikle öneririm kendim kullanıyorum ama durum böyleyken sizin de kullanim amaciniz böyleyken ROG Pelta alınmaz.
Değil.C3S'in bassı Pelta'ya göre zayıf + daha flat ses profilli bir kulaklık. Pelta'nın mikrofonu ve konforu da daha iyi. EQ'yu işin içine katıyorsan Pelta'da EQ ile ayarlanabiliyor dostum. C3S'in tek artısı biraz daha f/p ve servisi daha iyi. Yoksa Pelta daha iyi bir kulaklık.
Base ile stok aynı şey zaten. Ha ana versiyonu ha stok versiyonu, ikisi de aynı şey. Stok versiyonu zaten ana versiyon olarak geliyor. Ayrıca ikisini ölçtüğünün videosu varsa atar mısınız? Bakmak isterim.