Bütçe
6.000 TL

Bu konudaki mesajlarımı kontrol edebilirsiniz. Mikrofon dışında peltanın daha iyi olduğu bir şey yok.

Aksini söyledigim yok doğrudur sadece müzik için demiştim hocam.

Son düzenleme:
Aksini söyledigim yok doğrudur sadece müzik için demiştim hocam.
Tamamdır ben de onu diyorum. Müzik için de daha iyi, sene başında pelta çok övüldü forumlarda. O zamanlar da söylemiştim fakat ezbere konuşan arkadaşlar sağolsun hatalı bilgi yayıldı, bu indirim kanallarının sıcak fırsatlar bölümlerinin de etkisi var tabii. İkisini de denedim, FR de ortada, objektif olarak c3s müzik ve oyun için daha iyi. Dramatik fark yok ama, neden daha iyi olan tercih edilmesin.

Tamamdır ben de onu diyorum. Müzik için de daha iyi, sene başında pelta çok övüldü forumlarda. O zamanlar da söylemiştim fakat ezbere konuşan arkadaşlar sağ olsun hatalı bilgi yayıldı, bu indirim kanallarının sıcak fırsatlar bölümlerinin de etkisi var tabii. İkisini de denedim, fr de ortada, objektif olarak C3s müzik ve oyun için daha iyi. Dramatik fark yok ama, neden daha iyi olan tercih edilmesin.

@Trina, ikisini kullanan sizin tartistiginiz kisi harici 1 2 kisi daha gormustum onlarda müzik icin pelta demisti zaten her sekilde şu an Cloud 3S daha cazip bence fiyati, ben kampanya olmasaydi Cloud 3S alacaktim o arkadaslarda bazi yonlerden ROG Pelta bazisinda HyperX demişti belki ses profilini sevmemiste olabilirsiniz bilemiyorum ikisini de denemediğim için ikisini de kullananin yorumlarindan bilgileri buraya yaziyorum zaten faydalansın diye.

Ben gayet mutluyim EQ ayarlarimdada yapmayi bilindiği takdirde ve tam doğru yapildiginda performansim artti konfor olarak da bayağı bir begendim ama fiyatta zaten Cloud 3S daha avantajlı ve arkadaştan FPS oyunu oynayacağindan mantıklı bulmazdım.

Son düzenleme: