GTR

Uzman
Yer
Manisa
Merhaba. HyperX Cloud 3 S Wireless kulaklığımda NGenuity Legacy kullanıyordum ve bir sorun yoktu. Şimdi onu silip beta kurdum. EQ ayarlamaya girdim, EQ ayarlarken 10-15 saniye sonra kulaklık bağlantısı kopuyor. Ayrıca mikrofonu başta görüyordu şimdi görmüyor, çubuk hareket etmiyor ve mikrofon ile ilgili ayarlar çalışmıyor. Ama mesela mikrofonu açıp kapatıyor. Ne yapabilirim?

Edit: Çok saçma, alakasız bir şeye tıkladım; mikrofon kısmı düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence NGenuity çok kötü uygulama ya. Direkt kaldırıp Steelseries GG kurmak daha mantıklı. Hem oyun için hem müzik için ayrı EQ ayarı yapılıyor ve çok daha ayrıntılı ayar yapılıyor. Sorunu çözemezseniz ben SS GG öneririm.

Reddit'te gördüğüm ve çok beğendim EQ ayarını da bırakıyorum:
-3db at 120hz Q of 1.5,

-1.5db at 200hz Q of 1

-1.5db at 750hz Q of 3

+1.5db at 500hz Q of 0.3

-3.2db at 3300hz Q of 10

+3db at 3100hz Q of 10

+1db at 3800hz Q of 3

-3db at 6900hz Q of 8.5

+3db at 4300hz Q of 3

-5db at 14000hz Q of 5

Firma da sıkıntılı klavyesi 1 yıldan fazladır piyasada gidip alıyorsun Firmware güncelliyor ve klavye kullanılmaz oluyor kilitleniyor. Reset vs işe yaramıyor. GG. İade. Reddit'e bakıyorsun aynı sorun 6 ay önce milletin başına gelmiş. Hala çözülmemiş ve hala ürünü satıyorlar.

İncelememdeki yazıyı okuyun sorun çözülür. Eski yazılımın kalıntılarını temizlemezseniz yeni yazılımı indirmeniz bir işe yaramaz.