T tolga69 Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 520 Beğeniler 319 25 Nisan 2026 #11 Shog dedi: O zaman kablosuz kulaklıklar zararlı olmuyor mu, bilmediğimden soruyorum üstadım kusura bakmayın? Ben telefonda da kablolu kulaklığa geçtim çünkü. Aynı shapei daha iyisi var mı peki 5 6K bütçede? Cloud III iyi değil mi sizce? Bütçe artsa peki? Genişletmek için tıkla... Normalde pelta önerirdim ama Pelta'nın fiyatı bayağı şişirilmiş. Cloud 3s tercih edin. https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-hyperx-cloud-iii-s-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1146703510.html?gad_source=1&gad_campaignid=10832218026&gbraid=0AAAAADsWTCxqGT4HOIx0jZk_Yv-NEI-Vw&gclid=CjwKCAjwzLHPBhBTEiwABaLsSkI-MsEtMWWWZYIlK4YaCGjQ1NVumFZljiXP_JxhQQvzkb90OeavABoC2fAQAvD_BwE
Shog dedi: O zaman kablosuz kulaklıklar zararlı olmuyor mu, bilmediğimden soruyorum üstadım kusura bakmayın? Ben telefonda da kablolu kulaklığa geçtim çünkü. Aynı shapei daha iyisi var mı peki 5 6K bütçede? Cloud III iyi değil mi sizce? Bütçe artsa peki? Genişletmek için tıkla... Normalde pelta önerirdim ama Pelta'nın fiyatı bayağı şişirilmiş. Cloud 3s tercih edin. https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-hyperx-cloud-iii-s-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1146703510.html?gad_source=1&gad_campaignid=10832218026&gbraid=0AAAAADsWTCxqGT4HOIx0jZk_Yv-NEI-Vw&gclid=CjwKCAjwzLHPBhBTEiwABaLsSkI-MsEtMWWWZYIlK4YaCGjQ1NVumFZljiXP_JxhQQvzkb90OeavABoC2fAQAvD_BwE
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.046 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.338 Yer İstanbul 25 Nisan 2026 #12 Shog dedi: O zaman kablosuz kulaklıklar zararlı olmuyor mu, bilmediğimden soruyorum üstadım kusura bakmayın? Genişletmek için tıkla... Estağfurullah. Olmaz. Şahsen 3 yıl kablolu kullandım, 3 senedir de kablosuz kullanıyorum; bir daha asla kablolu kulaklık kullanmam. Shog dedi: Aynı shapei daha iyisi var mı peki 5 6K bütçede? Genişletmek için tıkla... Wireless için konuşuyorum, yok. Cloud III S Wireless bütçesinde rakipsiz.
Shog dedi: O zaman kablosuz kulaklıklar zararlı olmuyor mu, bilmediğimden soruyorum üstadım kusura bakmayın? Genişletmek için tıkla... Estağfurullah. Olmaz. Şahsen 3 yıl kablolu kullandım, 3 senedir de kablosuz kullanıyorum; bir daha asla kablolu kulaklık kullanmam. Shog dedi: Aynı shapei daha iyisi var mı peki 5 6K bütçede? Genişletmek için tıkla... Wireless için konuşuyorum, yok. Cloud III S Wireless bütçesinde rakipsiz.
KS KS S Shog Becerikli Katılım 16 Mart 2026 Mesajlar 280 Beğeniler 55 25 Nisan 2026 #13 michaelscofield dedi: Estağfurullah. Olmaz. Şahsen 3 yıl kablolu kullandım, 3 senedir de kablosuz kullanıyorum; bir daha asla kablolu kulaklık kullanmam. Wireless için konuşuyorum, yok. Cloud III s Wireless bütçesinde rakipsiz. Genişletmek için tıkla... Çok mu iyi o kulaklık üstadım? Benim Cloud III ile farkı nedir? Tek farkı kablosuz olmadı mı?
michaelscofield dedi: Estağfurullah. Olmaz. Şahsen 3 yıl kablolu kullandım, 3 senedir de kablosuz kullanıyorum; bir daha asla kablolu kulaklık kullanmam. Wireless için konuşuyorum, yok. Cloud III s Wireless bütçesinde rakipsiz. Genişletmek için tıkla... Çok mu iyi o kulaklık üstadım? Benim Cloud III ile farkı nedir? Tek farkı kablosuz olmadı mı?
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.046 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.338 Yer İstanbul 25 Nisan 2026 #14 Shog dedi: Çok mu iyi o kulaklık üstadım? Benim Cloud III ile farkı nedir? Tek farkı kablosuz olmadı mı? Genişletmek için tıkla... Bütçesinin en iyisi. Tek fark kablosuz olması değil, ses anlamında bayağı fark var. S Wireless ezici üstünlük sağlıyor. İnceleme: HyperX Cloud III S Wireless İnceleme konuma da bakabilirsiniz.
Shog dedi: Çok mu iyi o kulaklık üstadım? Benim Cloud III ile farkı nedir? Tek farkı kablosuz olmadı mı? Genişletmek için tıkla... Bütçesinin en iyisi. Tek fark kablosuz olması değil, ses anlamında bayağı fark var. S Wireless ezici üstünlük sağlıyor. İnceleme: HyperX Cloud III S Wireless İnceleme konuma da bakabilirsiniz.
KS KS S Shog Becerikli Katılım 16 Mart 2026 Mesajlar 280 Beğeniler 55 25 Nisan 2026 #15 michaelscofield dedi: Bütçesinin en iyisi. Tek fark kablosuz olması değil, ses anlamında bayağı fark var. S Wireless ezici üstünlük sağlıyor. İnceleme: HyperX Cloud III S Wireless İnceleme konuma da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Emeğinize sağlık, size güveniyorum.
michaelscofield dedi: Bütçesinin en iyisi. Tek fark kablosuz olması değil, ses anlamında bayağı fark var. S Wireless ezici üstünlük sağlıyor. İnceleme: HyperX Cloud III S Wireless İnceleme konuma da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Emeğinize sağlık, size güveniyorum.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.046 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.338 Yer İstanbul 25 Nisan 2026 #16 Shog dedi: Sağ olun hocam. Emeğinize sağlık, size güveniyorum. Genişletmek için tıkla... Ses profili kutudan çıktığı halde biraz daha oyunlara yönelik geliyor. Stok müzik performansını beğenmez iseniz EQ ayarı veririm.
Shog dedi: Sağ olun hocam. Emeğinize sağlık, size güveniyorum. Genişletmek için tıkla... Ses profili kutudan çıktığı halde biraz daha oyunlara yönelik geliyor. Stok müzik performansını beğenmez iseniz EQ ayarı veririm.
KS KS S Shog Becerikli Katılım 16 Mart 2026 Mesajlar 280 Beğeniler 55 25 Nisan 2026 #17 michaelscofield dedi: Ses profili kutudan çıktığı halde biraz daha oyunlara yönelik geliyor. Stok müzik performansını beğenmez iseniz EQ ayarı veririm. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Bu kablosuz kulaklıklar zarar verir mevzu doğru mu?
michaelscofield dedi: Ses profili kutudan çıktığı halde biraz daha oyunlara yönelik geliyor. Stok müzik performansını beğenmez iseniz EQ ayarı veririm. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Bu kablosuz kulaklıklar zarar verir mevzu doğru mu?
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.046 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.338 Yer İstanbul 25 Nisan 2026 #18 Shog dedi: Sağ olun hocam. Bu kablosuz kulaklıklar zarar verir mevzu doğru mu? Genişletmek için tıkla... Ne anlamda zarar hocam?
Shog dedi: Sağ olun hocam. Bu kablosuz kulaklıklar zarar verir mevzu doğru mu? Genişletmek için tıkla... Ne anlamda zarar hocam?
KS KS S Shog Becerikli Katılım 16 Mart 2026 Mesajlar 280 Beğeniler 55 25 Nisan 2026 #19 michaelscofield dedi: Ne anlamda zarar hocam? Genişletmek için tıkla... Kablolu geçin diyorlar ya radyasyondan vs?
michaelscofield dedi: Ne anlamda zarar hocam? Genişletmek için tıkla... Kablolu geçin diyorlar ya radyasyondan vs?
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.046 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.338 Yer İstanbul 25 Nisan 2026 #20 Shog dedi: Kablolu geçin diyorlar ya radyasyondan vs? Genişletmek için tıkla... Kolay kolay kulağa zarar gelmez. Asıl kablolu versiyonunda kısırlık riski yapabilen bir sorun var.
Shog dedi: Kablolu geçin diyorlar ya radyasyondan vs? Genişletmek için tıkla... Kolay kolay kulağa zarar gelmez. Asıl kablolu versiyonunda kısırlık riski yapabilen bir sorun var.