DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.953 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.192 Yer TR 25 Mart 2025 #1 Arkadaşlar merhabalar. Kulaklık çok hafif, çok rahat. Genel olarak çok beğendim fakat bu DTS:X mevzusunu oyunlarda mı kullanmalıyım sadece?
Arkadaşlar merhabalar. Kulaklık çok hafif, çok rahat. Genel olarak çok beğendim fakat bu DTS:X mevzusunu oyunlarda mı kullanmalıyım sadece?
M Merdt Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 2.230 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 2.102 25 Mart 2025 #2 Ses çok öznel bir şey. DTS aktifkenki sesi beğeniyorsanız bırakın kalsın. Ben hiçbirini tercih etmiyorum. Düz stereodan oldukça memnunum.
Ses çok öznel bir şey. DTS aktifkenki sesi beğeniyorsanız bırakın kalsın. Ben hiçbirini tercih etmiyorum. Düz stereodan oldukça memnunum.
MERTSAK Uzman Katılım 16 Ocak 2025 Mesajlar 36 Beğeniler 9 25 Mart 2025 #3 Ses düzeyi yetersiz geldiği durumlarda tercih edebilirsin. Bazı rekabetçi oyunlarda adım seslerini anlamada yardımcı olabiliyor ancak arkadaşın dediği gibi stereo genel kullanımda en ideali bence.
Ses düzeyi yetersiz geldiği durumlarda tercih edebilirsin. Bazı rekabetçi oyunlarda adım seslerini anlamada yardımcı olabiliyor ancak arkadaşın dediği gibi stereo genel kullanımda en ideali bence.
8 8898 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 3.864 Çözümler 52 Beğeniler 2.393 25 Mart 2025 #4 Bence hiçbir zaman açılmamalı, sesi çok gereksiz kalitesizleştiriyor. Bass ağırlıklı müzik dinlerken açılabilir belki.
Bence hiçbir zaman açılmamalı, sesi çok gereksiz kalitesizleştiriyor. Bass ağırlıklı müzik dinlerken açılabilir belki.