K k4moncik Yetkin Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 308 Çözümler 3 Beğeniler 110 30 Ocak 2024 #1 Bu tuş takımını KB500 UK klavyeme denemek istiyorum. Uyar mı? Site güvenilir midir? @144 Overgame - Konsol, oyun, figür ve aksesuarlar ile geek ve gamerları buluşturan popüler kültür mağazaları Over Game Konsol, PC, Aksesuar ve Oyunlar www.overgameweb.com Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2024
Bu tuş takımını KB500 UK klavyeme denemek istiyorum. Uyar mı? Site güvenilir midir? @144 Overgame - Konsol, oyun, figür ve aksesuarlar ile geek ve gamerları buluşturan popüler kültür mağazaları Over Game Konsol, PC, Aksesuar ve Oyunlar www.overgameweb.com
1 144 Üstün Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.557 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 8.185 30 Ocak 2024 #2 k4moncik dedi: Bu tuş takımını KB500 UK klavyeme denemek istiyorum. Uyar mı? Site güvenilir midir? @144 Overgame - Konsol, oyun, figür ve aksesuarlar ile geek ve gamerları buluşturan popüler kültür mağazaları Over Game Konsol, PC, Aksesuar ve Oyunlar www.overgameweb.com Genişletmek için tıkla... Uyumsuzluk çıkaracağını sanmıyorum. Fakat denemekten zarar gelmez. Artı 0 Eksi
k4moncik dedi: Bu tuş takımını KB500 UK klavyeme denemek istiyorum. Uyar mı? Site güvenilir midir? @144 Overgame - Konsol, oyun, figür ve aksesuarlar ile geek ve gamerları buluşturan popüler kültür mağazaları Over Game Konsol, PC, Aksesuar ve Oyunlar www.overgameweb.com Genişletmek için tıkla... Uyumsuzluk çıkaracağını sanmıyorum. Fakat denemekten zarar gelmez.
KS KS K k4moncik Yetkin Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 308 Çözümler 3 Beğeniler 110 31 Ocak 2024 #3 144 dedi: Uyumsuzluk çıkaracağını sanmıyorum. Fakat denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Sormayi unutmusum. 340TL icin deger mi? PBT kaydirmiyor diyorlar, dogru mudur? Artı 0 Eksi
144 dedi: Uyumsuzluk çıkaracağını sanmıyorum. Fakat denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Sormayi unutmusum. 340TL icin deger mi? PBT kaydirmiyor diyorlar, dogru mudur?