HyperX PulseFire Haste mouse alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan inters0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 180
  • Etiketler Etiketler
    hyperx

inters0

Uzman

Merhaba,

Fare almak istiyorum. Kaliteli, uzun vadeli, mümkünse kablosuz olursa süper olur. Sizce alınır mı? Tutuşumu bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim? Minecraft ve rekabetçi olmayan oyunlar oynuyorum.

Bir de bu modeli merak ediyorum:

@Spartan siz bilirkisiye benziyorsunuz hocam

Son düzenleme:

Bunların üçü de iyi modeller değiller yalan yok. Yurt dışından ürün alacaksan da nerelerde ne tarz fareler var pek bilmiyorum o yüzden biraz genel bir öneri yapacağım. Türkiye'den alacak olsan siteler vs belli öneri yapablirdim ama sen yurt dışından alacaksın.

Tutuşunu bilmiyorsan biraz daha her tutuşa uyan bir ürün olarak bunu seçebilirsin. İlla Polonya vs üzerinden blindik bir marka ürün alayım diyorsan uzun kullanımda üzmeyecek Razer Deathaddler V3 HyperSpeed veya Viper V3 HyperSpeed modelleri kötü değil ama bütçenin daha üzerindeler.

Mesela ilk attığım ATK A9 serisi güzeldir alabiliyorsan Plus modeli içlerinde bütçene uyan en mantıklı seçim olur ama daha ucuz olsun dersen de düz A9 modeli de fena değil. Sadece ürünler yurt dışından shipping ile gelecek sana ama ürünün satıcısının Resmi sitesi olduğu ve sen Polonya'da olduğun için sorun olmaz diye düşündüm.

ATK nin tavsiye edebileceginiz benzer kalitede olan farkli model varmi? (belki tedariği zor olabilir) Mesela X11 gibi. Ayrıca VXE R1 SE ve https://www.x-kom.pl/p/1336004-myszka-bezprzewodowa-mchose-mc-g3-19.html?cid=api14&eid=pdp_rvw nasıl?

ATK nin tavsiye edebileceginiz benzer kalitede olan farkli model varmi? (belki tedariği zor olabilir) Mesela X11 gibi. Ayrıca VXE R1 SE ve https://www.x-kom.pl/p/1336004-myszka-bezprzewodowa-mchose-mc-g3-19.html?cid=api14&eid=pdp_rvw nasıl?
R1 ve X11 serisi kötü değil ATK'da ama tutuşumu tam olarak bilmiyorum dediğin için içlerinden her tutuş tarzına en çok uygun olabilecek olan modeli önerdim. ATK A9 veya X1 serisinden bütçene uygun olanlara bakabilirsin. Tavsiyem A9 Plus olanı almak olur.

Teşekkür ederim

Kronik encoder sorunlu iki modelde. HyperSpeed pilli bir model, oradan da eksi yazar.
@inters0, bütçe nedir?

Arkadaş Türkiye'de değil ona göre öneri yapıyorum. Razer zaten ürün arızasında direk 0 ile değişim yapıyor O yüzden sorun olmayacaktır bozulsa bile. Ayrıca pilli olması sorun olmaz arkadaş rekabetçi oyunlar oynamıyor ki oynasa bile ağırlık dediğin 80 gram o kadar sorun yaratmaz eğer hafif mouse kullanmaya çok alışkın biri değilse zaten. Dediğim gibi Polonya'da yaşayan bir arkadaş nereden nasıl ürün alır bilmediğim için daha garanti öneriler ile gittim.

Ve genede ilk önerim ATK'ydı zaten en garantisi.

Hocam atk yi alabilecegim orijinal site veya aliexpress saticisi varmi? Onu almaya çalışacağım

Bu arada farklı modeller onerebilirim diyorsanız, polonyadaki fareyi alabileceğim siteleri paylaşabilirim

Hocam atk yi alabilecegim orijinal site veya aliexpress saticisi varmi? Onu almaya çalışacağım

Bu arada farklı modeller onerebilirim diyorsanız, polonyadaki fareyi alabileceğim siteleri paylaşabilirim
ATK'nın paylaştığım sitesi kendi orjinal resmi sitesi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…