HyperX QuadCast 2 S alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zaranon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Dostum odyofil insan gidip başlangıç seviyesi mikrofon ve ses mikseri almayacak herhalde, yani verdiğin örnek başlangıç seviyesi ve başlangıç seviyesi bir iş için 3 farklı ürünle uğraşmak sana mantıklı geliyorsa okay ama benim için mantıklı değil.

Dostum Odyofil adam gitsin başlangıç seviye ürün alsın demiyorum zaten arkadaş odyofil değil günlük kullanım içinde 7000Tl'Lik Quadcast 2S'ye ihtiyacı yok diyorum anlamıyosun beni. Ben A diyorum Sen B diyosun. Arkadaş günlükte sesim discord'da arkadaşlarıma temiz gitsin peşinde bende diyorum ki 7000TL vermek gereksiz. Sen işi bi müzik kaydına çekiyosun bi yok Odyofile çekiyosun. Yav sakız değil bu konu Odyofil adam Quadcast 2S mi A9'mu diye sormaz arkadaş Odyofil değil. Günlük kullanan adama da 7000TL'LİK mikrofon lazım değil bitti gitti.

Adam Odyofil değil adam Odyofil değil müzik kaydı da yapmayacak beni çıldırtmak mı istiyosun

Ya birader, konunun günlük kullanım olduğunu söyleyip ısrarla XLR diyip duruyorsun, bence sen dalga geçiyorsun ya da durum daha vahim. Adam XLR bağlantı istemediğini belirtmişken, konuyu en başından beri XLR üzerinden götüren sensin öncelikle, ben de sana cevap veriyorum, önce onu bir anla.

İşi günlük kullanım olan, belki podcast çekecek, belki stereo ses alması gereken birine cardioid mikrofon önerip duruyorsun sırf daha ucuz diye, kendini makul sanıyorsun ama değilsin yani. En basitinden, adam müzik yapma işine yeni karar vermiştir ve kendi halinde bir şeyler yapmak istiyordur ve bunun için, mikser gibi karmaşıklıklara girmek istemiyordur, yüksek kaliteli bir usb kondenser mikrofon bu adamın işini fazla fazla görecektir ve tek bir kullanım senaryosu yerine her konuda kullanabileceği bir mikrofonu olmuş olur, anlıyor musun? Adamın aradığı şey pratiklik ve sen daha fazla uğraş sunuyorsun şu an.

Belkilerle iş yürüseydi şuan ben Elon musk ile Japonyada sushi yiyor olurdum. Kusura bakma seni görmezden gel yapıyorum. Halamın sakalı olsaydı dayım olurdu. Paso yok şöyle mi yapacak böyle mi yapacak diye düşünüp ona göre öneri yapıyorsan bu senin bileceğin iş ben arkadaşın cümlesinden bu tarz bir amacı olduğunu düşünmüyorum ve önermiyorum.

Abicim o zaman XLR bağlantısı olan cardioid dinamik mikrofonlar önerme, 1 saattir kendinle çelişiyorsun yani. Bu adam çok yönlü bir ürün istiyor, sense tek yönlü bir ürün söylüyorsun, üstelik rakibi bile değil. Bin kere tekrarlamak istemiyorum aynı şeyi

Lafı ardından anlamış olman muhteşemmiş, eksik bilginle farklı beklentideki birine yanlış ürün öneriyorsun ve bunu kabullenemiyorsun, bu kadar basit. Beni görmezden gel yapıyormuş. Bir belki lafı üzerinden çevirdiği edebiyata bak, ürünün kullanım sebebi tamamen benim anlattığım senaryo için zaten, bu mikrofonu isteyen adam yüksek ihtimalle bunu yapacaktır zaten (sen de aynılarını diyordun ya hani). Konuştuklarından yola çıkarak, senin bu konuda neyi nasıl düşünerek söylediğin, neyi önerip önermediğin çok da önemli değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…