osmandemi

Uzman
Aracımı değiştirmek istiyorum. Elektrikli araçtan benzinli hibrit bir modele geçmek niyetim. 3 modelden sizce hangisi sorunsuz, özellikli ve 2. eli değerlidir? Araçlar:

• Hyundai Tucson 1.6 Elegance 2025 (180 beygir 160'lık olanı da varmış ama bu daha iyiymiş)
  • Renault Austral 1.3 Techno Aspirit Alpine 2025.
  • Opel Grandland GS Ultimate 2025

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer tucsonun boş paketini alacaksanız hiç almayın, ses sistemi bile midemi bulandırıyor. Bir de durduk yere amfiden ses geliyor arada.

Bütçenizin yukarısında ancak kasım/aralık gibi düşerse Corolla cross hibrite bakabilirsiniz şehir içi çok yol yapıyorsanız. Eğer kışları sert geçen bir memlekette oturuyorsanız Suzuki vitara/s-cross 4x4'te iyidir.

Opel alacağıma eşeğe binerim daha iyi en azından yokuş yukarı daha performanslı. Tucson kullanıyorum 3 yıldır ve memnunum. NX4 kasa sevdiğim bir kasa değil. TL kasa Elit Plus bulursanız kaçırmayın. 2015-2018 ve 2019-2020 makyajlı kasası daha heybetli duruyor. Dizeller yakıt olarak uygun fakat ben sorunsuz olarak benzin tarafındayım. Dünya üzerinde 1.6 CRDI motor sorunsuz bir motor olarak bilinir sizi üzmez. Austral için konuşmak gerekirse benim de dikkatimi çeken bir araç fakat o kült ve kalıplaşmış "renonun dandik kalitesi" cümlesi bazen haklı çıkartıyor. Denenebilir fakat Opel bu listeye hiçbir şekilde giremez.