i3 1005G1 & Intel UHD 620 sisteme oyun önerisi

Benkogambit

Uzman
Bende olan oyunları aşağıya yazarım. Hikayeli oyunlardan ziyade daha çok günde 1-2 saat girip rahat kafayla oynayabileceğim, eğlendirici online veya offline oyun. Yani sıkmayacak, uzun ömürlü oyun arıyorum, Growtopia'dan sıkıldım.

Sistemim:
  • i3 1005G1.
  • 4 GB RAM.
  • Intel UHD 620.
Bendeki oyun serileri: Elder Scrolls, Batman, Hitman, portal, Half-Life, Fallout, Metro, Stalker.

Bende var da çok karışık geldi, biraz çözebilsem sarar , bi de mekanikleri ve grafikleri baya eski. Zaman versem alışır mıyım&öğrenir miyim? Ve başka önerin var mı?
Diplomacy Litdum 4 modunu kurup oynayın biraz zaman verin biraz kendi kendinize senaryo kurup tribe girerseniz aşırı zevklidir. Çok fazla mod çeşitliliği var. Native grafikleri biraz zayıf Diplomacy Litdum 4 oyunun temelini bozmadan bir sürü özellik ve grafikleri çok iyi yapıyor indirim deneyin bence zevk alırsınız.

Diplomacy Litdum 4 modunu kurup oynayın biraz zaman verin biraz kendi kendinize senaryo kurup tribe girerseniz aşırı zevklidir. Çok fazla mod çeşitliliği var. Native grafikleri biraz zayıf Diplomacy Litdum 4 oyunun temelini bozmadan bir sürü özellik ve grafikleri çok iyi yapıyor indirim deneyin bence zevk alırsınız.
Bu mod atölyede mi?

Bende olan oyunları aşağıya yazarım. Hikayeli oyunlardan ziyade daha çok günde 1-2 saat girip rahat kafayla oynayabileceğim, eğlendirici online veya offline oyun. Yani sıkmayacak, uzun ömürlü oyun arıyorum, Growtopia'dan sıkıldım.

Sistemim:
  • i3 1005G1.
  • 4 GB RAM.
  • Intel UHD 620.
Bendeki oyun serileri: Elder Scrolls, Batman, Hitman, portal, Half-Life, Fallout, metro, stalker.

Delta Force Black hawk down team sabre.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt