Merhaba, bu sorun yaklaşık olarak sistemi ilk aldığımdan beri mevcut. İnternet üzerindeki FPS testi videolarında benimle aynı sisteme sahip olan insanlar CS:GO, Valorant gibi oyunlarda 250-300 FPS'nin altına düşmezken, benim FPS değerim 100-150 arasında gidip geliyor. Bu sorunu çözmek için yapmadığım şey kalmadı. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Sistemin kötülüğünden bahsetmeyeceğim ama FPS'ler normal gibi geldi bana nedense. 3060 8 GB ile 12 GB arasında dağlar kadar fark var eğer 12 GB performans videolarını izlediyseniz. Emin misiniz tam olarak 100-150 FPS aldığınıza?
Hocam sistemi 1 yıl önce 11 bine topladım dediğiniz kadar felaket mi gerçekten ve 8 GB olanı ile 12 GB'lık arasında neden dağlar kadar fark var ? Eğer bu kadar fark olduğunu söylüyorsanız değiştirebilirim 12 GB olanı ile.
Hocam eminim ve Low ayarlarda aldığım FPS, high ayarlarda aldığım FPS ile aynı. Ayarları yükseltip düşürmem de FPS değerini değiştirmiyor.
Hocam sistemi 1 yıl önce 11 bine topladım dediğiniz kadar felaket mi gerçekten ve 8 GB olanı ile 12 GB'lık arasında neden dağlar kadar fark var? Eğer bu kadar fark olduğunu söylüyorsanız değiştirebilirim 12 GB olanı ile.
Hocam sistemi 1 yıl önce 11 bine topladım dediğiniz kadar felaket mi gerçekten ve 8 GB olanı ile 12 GB'lık arasında neden dağlar kadar fark var? Eğer bu kadar fark olduğunu söylüyorsanız değiştirebilirim 12 GB olanı ile