Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.250 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 29 Şubat 2024 #51 Livo dedi: Ekran kartı en günceli şu an BIOS 1-2 sürüm eski olabilir. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan da düşüyor olabilir ama ben sizin yaşadığınız olayı eski PC'de yaşıyordum hocam, bence bir format atın atmadıysanız. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2024
Livo dedi: Ekran kartı en günceli şu an BIOS 1-2 sürüm eski olabilir. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan da düşüyor olabilir ama ben sizin yaşadığınız olayı eski PC'de yaşıyordum hocam, bence bir format atın atmadıysanız.
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 29 Şubat 2024 #52 @Requiemm BIOS'tan dolayı düşeceğini sanmıyorum.
Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.250 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 29 Şubat 2024 #53 Kedicik dedi: @Requiemm BIOS'tan dolayı düşeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende öyle sanmıyorum hocam. Ama. Kedicik dedi: @Requiemm BIOS'tan dolayı düşeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Şeyde var ya BIOS Update hataları düzeltmek için işe yarıyor ya o yüzden dedim çünkü BIOS Update'in düzelteceğini pek sanmıyorum.
Kedicik dedi: @Requiemm BIOS'tan dolayı düşeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende öyle sanmıyorum hocam. Ama. Kedicik dedi: @Requiemm BIOS'tan dolayı düşeceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Şeyde var ya BIOS Update hataları düzeltmek için işe yarıyor ya o yüzden dedim çünkü BIOS Update'in düzelteceğini pek sanmıyorum.
KS KS Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.491 Makaleler 4 Çözümler 18 Beğeniler 1.959 Yer Asphodel 29 Şubat 2024 #54 Kedicik dedi: ThrottleStop indirip "disable Turbo" tiki açıksa kapat. ThrottleStop ThrottleStop, birçok dizüstü bilgisayarda kullanılan üç ana CPU azaltma türünü izlemek ve düzeltmek için tasarlanmış küçük bir uygulamadır. ThrottleStop'un sol tarafında CPU kısıtlamasını atlamak için kullanılabilecek çeşitli seçenekler bulunur... techolay.net Genişletmek için tıkla... Kapalıymış. @Kedicik Nihaiye aldım fark yaratır mı fikrim yok ama.
Kedicik dedi: ThrottleStop indirip "disable Turbo" tiki açıksa kapat. ThrottleStop ThrottleStop, birçok dizüstü bilgisayarda kullanılan üç ana CPU azaltma türünü izlemek ve düzeltmek için tasarlanmış küçük bir uygulamadır. ThrottleStop'un sol tarafında CPU kısıtlamasını atlamak için kullanılabilecek çeşitli seçenekler bulunur... techolay.net Genişletmek için tıkla... Kapalıymış. @Kedicik Nihaiye aldım fark yaratır mı fikrim yok ama.
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 29 Şubat 2024 #55 Livo dedi: Nihaiye aldım fark yaratır mı fikrim yok ama. Genişletmek için tıkla... Nihai, gereksiz güç tüketiyor genelde. Pek bir fark olmazsa kapatmanı öneririm. Gene de bir dene bakalım.
Livo dedi: Nihaiye aldım fark yaratır mı fikrim yok ama. Genişletmek için tıkla... Nihai, gereksiz güç tüketiyor genelde. Pek bir fark olmazsa kapatmanı öneririm. Gene de bir dene bakalım.
Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.250 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 29 Şubat 2024 #56 Livo dedi: Eki Görüntüle 23386 Kapalıymış. @Kedicik Nihaiye aldım fark yaratır mı fikrim yok ama. Eki Görüntüle 23390 Genişletmek için tıkla... Nihai yüksekden daha iyi hocam ben yıllardır yüksek kullanıyordum artık nihai kullanıyorum.
Livo dedi: Eki Görüntüle 23386 Kapalıymış. @Kedicik Nihaiye aldım fark yaratır mı fikrim yok ama. Eki Görüntüle 23390 Genişletmek için tıkla... Nihai yüksekden daha iyi hocam ben yıllardır yüksek kullanıyordum artık nihai kullanıyorum.
KS KS Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.491 Makaleler 4 Çözümler 18 Beğeniler 1.959 Yer Asphodel 29 Şubat 2024 #57 Low FPS de bir sorun olabilir mi 120'lerdeyken yağ gibi akıyordu bir ara 27 oldu şu an 0 da.
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 14 Mart 2024 #58 Livo dedi: Low FPS'de bir sorun olabilir mi? 120'lerdeyken yağ gibi akıyordu bir ara 27 oldu, şu an 0'da. Genişletmek için tıkla... Son durum nedir? Bu mesaj gözümden kaçmış galiba. Üzgünüm...
Livo dedi: Low FPS'de bir sorun olabilir mi? 120'lerdeyken yağ gibi akıyordu bir ara 27 oldu, şu an 0'da. Genişletmek için tıkla... Son durum nedir? Bu mesaj gözümden kaçmış galiba. Üzgünüm...
KS KS Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.491 Makaleler 4 Çözümler 18 Beğeniler 1.959 Yer Asphodel 14 Mart 2024 #59 Kedicik dedi: Son durum nedir? Bu mesaj gözümden kaçmış galiba. Üzgünüm... Genişletmek için tıkla... Aynı gibi eve gidince geri dönüş yapayım yaptıklarım ile alakalı. @Kedicik Nasip olmadı hocam ekran kartı cortladı. Son düzenleme: 15 Mart 2024
Kedicik dedi: Son durum nedir? Bu mesaj gözümden kaçmış galiba. Üzgünüm... Genişletmek için tıkla... Aynı gibi eve gidince geri dönüş yapayım yaptıklarım ile alakalı. @Kedicik Nasip olmadı hocam ekran kartı cortladı.
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 15 Mart 2024 #60 Livo dedi: Nasip olmadı hocam, ekran kartı cortladı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, sanırım kartı garantiye göndermiştin. Geldiğinde sorun devam ederse tekrardan dönüş yaparsın konuya, bakarız gene.
Livo dedi: Nasip olmadı hocam, ekran kartı cortladı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, sanırım kartı garantiye göndermiştin. Geldiğinde sorun devam ederse tekrardan dönüş yaparsın konuya, bakarız gene.