i3-2120 & Radeon HD 4830 sistem ARK: Survival Evolved'i en düşük grafiklerde oynatabilir mi?

144

Üstün
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Bu sistem artık kardeşimin ve kendisi bana Ark Survival Evolved'i indirmemi istedi.

Sistem gereksinimlerine bakıyorum:

DirectX: Sürüm 10 yazıyor.

Ekran kartına bakıyorum: NVIDIA GTX 670/ AMD Radeon HD 7850 2 GB veya daha iyisi yazıyor.

Minimumdaki kartlar bu sistemdeki karttan daha güçlü, fakat Sürüm 10 yazması kafa karıştırıcı. O yüzden en düşük grafiklerde oynatabilir mi diye soruyorum. Oynatır mı ciddi bir şekilde? Oynatmazsa bu sisteme uygun bu oyuna benzeyen bir oyun önerin.

Sistem:
  • Intel Core i3-2120 İşlemci
  • ESONIC H61FHL Anakart
  • Kingston ValueRAM 2x4 8.00 GB DDR3 1333 MHz RAM
  • ATI/AMD Radeon HD 4830 1 GB
  • Samsung 870 EVO SSD 500 GB/Toshiba DT010AC050 HDD 500 GB

Hayır, Ark açık dünya, hayatta kalma ve bina vb. yapabildiğin bir oyun. Oyun düzgün çalışabilemesi için ideal 32 GB gerekiyor. Çoğu zaman bu tarz oyunlar 16 GB bellekte bile uzun süre oynayınca saçmalıyorlar. Zaten o işlemci ve ekran kartının açacağını sanmıyorum. Ekran kartının eski sürücüsü de desteklemeyecektir.

Ayrıca sistem özelliklerinde DX10 falan yazmıyor. En düşük desteklediği kartlar da DX11 destekliyor. DX10 çalışmasını zorlayan bir komut var. Ama dediğim gibi sistem oyun için yetersiz.

GeForce Now uygulamasını destekliyorsa onun üzerinden oynayabilirsin.

İfadeler: 144
Düşük grafiklerde bile zor oynarsın hocam.

Steam'de DirectX Sürüm 10 yazıyordu da ondan dedim. PC Gaming Wiki 11 yazmış zaten belli ekran kartlarından

Düşük grafiklerde bile zor oynarsın hocam.
Anladım hocam.

Kardeşiniz beğenir mi bilmem ama Minecraft'ın 1.16 sürümlerini açar o bilgisayar. Hem de güzel vakit geçirir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beğeniyor hocam. Baya baya 1.21 sürümünü de oynadı Sodium veya OptiFine ile.
Ne güzel işte, hayatımın en keyifli zamanlarını geçirdiğim oyundur. Birde kızıltaş sistemleri yapmayı ögrenirse vazgeçemez bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…