Merhaba laptopum için günlük kullanımda kasmayacak güvenilir bir Windows 11 sürümü arıyorum. Önerileriniz neler? Donuyor diye XP 64-bit kurmuştum fakat bıktım her şeye uyumluluk araçları kullanmaktan. Ayrıca eskiden bazı özel Windows'larda Roblox'ya da bazı oyunlar çalışmıyordu çok fazla şey çıkartıldığı için onu da istemiyorum.
Windows 10 daha iyi olurda desteği kesilecek yakın zamanda ondan korkuyorum 4-5 ay sonra Steam ya da Chrome falan desteklemiyor uyarılarıyla karşılaşmak istemiyorum.
Windows 10 daha iyi olurda desteği kesilecek yakın zamanda ondan korkuyorum 4-5 ay sonra Steam ya da Chrome falan desteklemiyor uyarılarıyla karşılaşmak istemiyorum.
Olabilir de genel olarak Windows 10'un desteği birkaç aya kesileceği için uygulamalar çekecek desteğini Steam, Chrome vb. sadece güvenlik güncellemelerini alır 2032'ye kadar uygulamalar ne zaman keser desteğini bilmiyoruz.
Olabilir de genel olarak Windows 10'un desteği birkaç aya kesileceği için uygulamalar çekecek desteğini Steam, Chrome vb. sadece güvenlik güncellemelerini alır 2032'ye kadar uygulamalar ne zaman keser desteğini bilmiyoruz.
Düşünceniz çok yanlış. Dünyanın yarısı kullanırken mi? Windows 7'nin bile uygulama destekleri 2022 2023'e kadar sürdü. Merak etmeyin daha uzun sürer. 2030 da biter bence uygulama destekleri. O zamana kadar kim bilir kaç işletim sistemi değiştirirsiniz.
Merhaba, bugün sizlere piyasada bulunan Windows XP ve sonrası için bütün ISO dosyalarını paylaşacağım. Bu makalenin amacı insanların imajlara daha kolay ulaşmasını sağlamaktır.
not: Sadece sürümlerin ana versiyonları bulunmaktadır. Ara sürümler için ayrı bir makale yapabilirim.