i3-3220 GT630M sistem GTA 5 Online oynatır mı?

Grython

Başarılı
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz üzere Steam'de yaz indirimleri devam ediyor ve ben de GTA 5 almak istiyorum. Sizce mantıklı mı? 500 TL'ye GTA 5 alınır mı?

Sistem özelliklerim:
  • i3-3220
  • GT 630M
  • 8 GB DDR3 1333MHz RAM
Bu sistemle GTA 5'te kaç FPS alırım? YouTube'dan baktığım videolara göre en düşük ayarlarda 40-50 FPS civarında alıyor. Peki, GTA Online'da kaç FPS alırım? Rahat oynatır mı? Görüntü benim için önemli değil, 720p Low ayarlarda oynarım. Buna göre değerlendirirseniz sevinirim.

O zaman fazla sorun olmaz yükleme ekranları v edoku yüklemeleri konusunda. Çünkü HDD var iken yükleme ekranları ve dokuların/eşyaların yüklenmesi çok uzun sürüyor böyle eski sistemlerde.
Peki bu fiyata steamden GTA 5 alınır mı yoksa başka platformlardan indirim mi kovalamamı önerirsiniz?

Peki bu fiyata Steam'den GTA 5 alınır mı? Yoksa başka platformlardan indirim mi kovalamamı önerirsiniz?

Epic Games'de GTA 5 bayağı pahalı Steam'e göre. Bence en iyisi indirim beklemeden Steam'den almak. Epic Games'de indirime girse bile Steam fiyatının aşağısına ineceğini düşünmüyorum.

Epic Games'de GTA 5 bayağı pahalı Steam'e göre. Bence en iyisi indirim beklemeden Steam'den almak. Epic Games'de indirime girse bile Steam fiyatının aşağısına ineceğini düşünmüyorum.
Hocam bir de Steam dolara geçtiğinden beri sanırım doları daha fazladan alıyormuş. Yani 15 dolarlık bir oyunu 16 dolara mı ne alabiliyormuşuz. Bir arkadaş öyle diyordu yurt dışı olduğu için daha pahalıya alıyormuşuz. Doğru mu bu olay? GTA 5 için ne kadar lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri
Yukarı Alt