GoldSrc'un dogru duzgun lisanslama kosullarinin olmamasini gectim, calisacaginiz araclar en az 25 yillik olacak ve ortaya cikaracaginiz oyun az cok grafiksel acidan CS 1.6'ya benzer kivamda falan olacak. Bu iskenceyi kendinize cektirmeyin.

Dogru duzgun bir IDE'nin cok rahat 4GB RAM'i doldurabilecegini dusunursek, cogu off-the-shelf oyun motoru konunun disinda kaliyor. Yine de denemek istiyorsaniz, Unity 2022.3 hala guvenlik guncellestirmeleri aliyor olsa gerek. VS Code baglayarak o surumu deneyebilirsiniz. Duz VS 2022'yi kullanmayi dusunmeyin bile bence.

Bunun disinda mantikli secenek olarak aklima Godot disinda bir sey gelmedi. Dahili IDE'si var ve low-end sistemlerde bile editoru hizli calisiyor. Onda da Forward+ kullanarak bir oyun yapabilir misiniz mechul gerci. Bol sans.

Goldsrc'un dogru duzgun lisanslama kosullarinin olmamasini gectim, calisacaginiz araclar en az 25 yillik olacak ve ortaya cikaracaginiz oyun az cok grafiksel acidan CS 1.6'ya benzer kivamda falan olacak. Bu iskenceyi kendinize cektirmeyin.

Dogru duzgun bir IDE'nin cok rahat 4 GB RAM'i doldurabilecegini dusunursek, cogu off-the-shelf oyun motoru konunun disinda kalıyor. Yine de denemek istiyorsaniz, Unity 2022.3 hala guvenlik guncellestirmeleri aliyor olsa gerek. VS Code baglayarak o surumu deneyebilirsiniz. Duz vs 2022'yi kullanmayi dusunmeyin bile bence.

Bunun disinda mantikli secenek olarak aklima Godot disinda bir şey gelmedi. Dahili IDE'si var ve Low-end sistemlerde bile editoru hizli calisiyor. Onda da forward+ kullanarak bir oyun yapabilir misiniz mechul gerci. Bol sans.

Sağ olun Unity istiyordum zaten onda şey var... Hazır assets. Yeni başlasığım için biraz kullanacağım.