Thermal Grizzly Kryonaut öneririm.
Buradan uygulama videosuna ulaşabilirsin.
Eğer bir kere kullansam yeter diyorsanız 1-2 gram idealdir.
Buradan SELAM100 ile alinabilir. 305 liraya 1 gram macunu 12400F'e önermek saçma olur bana göre. Evet, iyi bir macun fakat miktarina göre fiyati fazla. Yeni hesaplara oluyor sadece kupon.Ayrıca nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum, yanlış bir şey yapmaktan korkuyorum. Bir rehber video vs. varsa paylaşır mısınız?
Evet
Buradan SELAM100 ile alinabilir. 305 liraya 1 gram macunu 12400F'e önermek saçma olur bana göre. Evet, iyi bir macun fakat miktarina göre fiyati fazla. Yeni hesaplara oluyor sadece kupon.
Normalde 300 küsure Pro V2 vardi da indirimi bitmiş. F/P anlaminda çok daha iyi olurdu özellikle 12400F gibi bir işlemciye kullanacaginizi dusununce.
Islemcinin ortasina nohut tanesi kadar sıksanız soğutucuyu oturtunca dağılır zaten o. Korkmaniza gerek yok.
Buradan SELAM100 ile alinabilir. 305 liraya 1 gram macunu 12400F'e önermek saçma olur bana göre. Evet, iyi bir macun fakat miktarina göre fiyati fazla. Yeni hesaplara oluyor sadece kupon.
Normalde 300 küsure Pro V2 vardi da indirimi bitmiş. F/P anlaminda çok daha iyi olurdu özellikle 12400F gibi bir işlemciye kullanacaginizi dusununce.
Islemcinin ortasina nohut tanesi kadar sıksanız soğutucuyu oturtunca dağılır zaten o. Korkmaniza gerek yok.
Dagitabilirsiniz. Nohut gibi sıksanız da dagilacak zaten. Icindeki spatulayla dagitmistir muhtemelen.Evet
Alayım ya iyisinden olsun iyi soğutsun. Aynısı olduğundan eminsiniz değil mi alıyorum.
Videoda macunu işlemcinin tüm yüzeyini kaplayacak şekilde dağıtmış. Benim dağıtmama gerek yok mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.