Techolay rehberi ile macOS Sonoma kurdum, hatta kasma yapmasın diye 9 GB RAM ve 12 çekirdeğin 12 tanesi de verdim ama bir kasma, yavaşlık sorunu mevcut. Ne yapmalı, nasıl bir yol izlemeliyim? İşlemci i5 12400F, ekran kartı RTX 4060 8 GB. Herkese iyi sosyaller.
Techolay rehberi ile macOS Sonoma kurdum, hatta kasma yapmasın diye 9 GB RAM ve 12 çekirdeğin 12 tanesi de verdim ama bir kasma, yavaşlık sorunu mevcut. Ne yapmalı, nasıl bir yol izlemeliyim? İşlemci i5 12400F, ekran kartı RTX 4060 8 GB. Herkese iyi sosyaller.
VMware Tools kurulumu kismini atlamadiginiza emin misiniz? Dediginiz kadar yavassa atladiginizi varsayiyorum. VMware Tools kursaniz bile grafik hizlandirmaniz pek harika olmayacaktir bu arada maalesef. Bu videoda da belirtiliyor bu arada.
Mesajin sonunda belirttigim gibi, Ada Lovelace GPU'lara destek yok ve acikcasi pek olacak gibi de durmuyor. Kepler GPU'larin macOS destegi bile zor hallediliyor artik.
Normal bir durum gibime geldi. VM icinde macOS'de muazzam bir grafiksel hizlandirma performansi beklemek yanlis olur. Sorunlarinizin en buyuk kaynagi muhtemelen grafiksel hizlandirma yetersizligi zaten. Bunun icin isterseniz 64 cekirdek verin, ise yaramayacaktir.
Ben yerinizde olsaydim -macOS ile isim bu kadar onemliyse- macOS ile uyumlu bir GPU kovalayip, diger bilesenler de uyumluysa, Hackintosh denerdim. Bunu deme sebebim de Ada Lovelace mimarili bir GPU kullandiginiz icin, macOS'de desteginiz bulunmamakta.
Normal bir durum gibime geldi. Vm icinde MacOS'de muazzam bir grafiksel hizlandirma performansi beklemek yanlış olur. Sorunlarinizin en buyuk kaynagi muhtemelen grafiksel hizlandirma yetersizligi zaten. Bunun icin isterseniz 64 cekirdek verin, ise yaramayacaktir.
Ben yerinizde olsaydim -macOS ile isim bu kadar onemliyse- macOS ile uyumlu bir GPU kovalayip, diger bilesenler de uyumluysa, Hackintosh denerdim.
Techolay rehberindeki videoda gayet iyi çalışıyordu ve hızlıydı, 4 çekirdek verilmiş olmasına rağmen. Bu arada Hackintosh denemek için uygun olur mu 4060? Sanırım olmaz
VMware Tools kurulumu kismini atlamadiginiza emin misiniz? Dediginiz kadar yavassa atladiginizi varsayiyorum. VMware Tools kursaniz bile grafik hizlandirmaniz pek harika olmayacaktir bu arada maalesef. Bu videoda da belirtiliyor bu arada.
Mesajin sonunda belirttigim gibi, Ada Lovelace GPU'lara destek yok ve acikcasi pek olacak gibi de durmuyor. Kepler GPU'larin macOS destegi bile zor hallediliyor artik.
Mesajin sonunda belirttigim gibi, ada lovelace GPU'lara destek yok ve açıkçası pek olacak gibi de durmuyor. Kepler GPU'larin macOS destegi bile zor hallediliyor artik.