i5-12450H Intel UHD Graphics sistem için hikayeli oyun önerisi

leonkennedy

Becerikli
Merhaba birkaç gün sonra yurda gideceğim. Gidiş öncesi internetim varken birkaç tane oynayabileceğim sağlam oyun indirmek istiyorum. RE8 ve 4 remake indirdim ama 8'in bır kısmını oynadıktan sonra oyun donuyordu bende sildim. 4 remake de açılıp direk kapanıyordu. Önerebileceğiniz oyun var mıdır? Yarış, aksiyon, strateji(aşırı zorlamasın),aksiyonla harmanlı korku, dövüş gibi türler olabilir. Aklımda Hearts of Iron 4, Assassin's Creed Black Flag, Crysis 1 Remastered ve Outlast 2 indirmek var. Sistemim i5-12450H işlemci, Intel UHD Graphics ekran kartı, 8 GB LPDDR5 4800 MHz RAM.
Not: Chill tarzda oyun mümkünse önermeyin mesela Stardew Valley.

Darkest dungeon gibi düşük grafik gereksinimli oyunlar iş görür. Ayrıca 8 GB RAM ile çoğu oyunda sıkıntı yaşarsınız. Zaten işlemcinizde dahili bulunan Irix ekran kartını açmak için RAM'inizi en azından 16 yapmanızı öneririm. Bunu yaparsanız düşük ayarla çoğu oyunu rahatlıkla oynarsınız. Ha RAM takmaya vb. uğraşmak istemiyorsanız ve internet bağlantınız iyiyse Geforce Now alıp rahat rahat istediğiniz oyunu oynayabilirsiniz.

Darkest Dungeon gibi düşük grafik gereksinimli oyunlar iş görür. Ayrıca 8 GB RAM ile çoğu oyunda sıkıntı yaşarsınız. Zaten işlemcinizde dahili bulunan ırix ekran kartını açmak için RAM'inizi en azından 16 yapmanızı öneririm. Bunu yaparsanız düşük ayarla çoğu oyunu rahatlıkla oynarsınız. Ha RAM takmaya vb. uğraşmak istemiyorsanız ve internet bağlantınız iyiyse GeForce NOW alıp rahat rahat istediğiniz oyunu oynayabilirsiniz.

Hocam LPDDR5 RAM var yazmış bu lehimli oluyor büyük ihtimal RAM yükseltilemez.

Maalesef hocam 8 GB RAM yükseltemiyorum. Elimde olsaydı düşünmeden çakmıştım Update'i RAM'e. Laptopu geçen sene aldım. Normalde ben AMD işlemcili 16 GB bir laptop alacaktım Amazon'dan ama babam laptopu görelim bakalım fiziksel olarak bakıp alalım dedi. Baktığımız mağazaların hiçbirinde bütçemize uygun 16 GB RAM laptop yoktu.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt