i5-12450H & RTX 4060 gaming laptop, YouTube'da video izlerken kasıyor

Mr. Soprano

Yetkin
Cihaz
i5-12450H, 4060, 16 GB RAM, 512 GB SSD
Bunun sebebi yanda 20-21 sekmenin açık olması olabilir mi? O sekmeleri ara sıra kullanıyorum. Kullanmadıklarım da var. Geçen gün yazı yazarken bile takılma oldu. Az önce YouTube'da video izlerken tam ekrandan çıkarken bir takılma oldu. Sebebi ne olabilir?

• i5-12450H
  • RTX 4060
  • 16 GB RAM
  • 512 GB SSD

Hocam halihazırda YouTube premium üyeliğim bulunuyor. Reklam engelleyiciyi her zaman açık tutuyorum.

Hocam halihazırda YouTube premium üyeliğim bulunuyor. Reklam engelleyiciyi her zaman açık tutuyorum.
-Üyeliğiniz bulunuyorsa maceraya gerek yok, direkt sekme açıkken site ayarı ya da genelde adres çubuğu yanında olan aslan ikonundan kalkanları ilgili site (YouTube) için kapatabilirsiniz.

-Aslında eskiden YouTube Codec, profil ayarlarında vardı ama onu da gizlediler. Ek olarak istersen adres çubuğuna brave://flags yazıp AV1 Codec devre dışı bırakmayı da deneyebilirsiniz.

Bu takılma sorununu çözer mi?

Ek olarak benim kastettiğim sadece YouTube'da takılma değil, bazen forumda yazı yazarken de takılma olması.

Son düzenleme:
Bu takılma sorununu çözer mi?

Ek olarak benim kastettiğim sadece YouTube'da takılma değil, bazen forumda yazı yazarken de takılma olması.
En başta belirttiğim gibi:
Sorunu çözer mi? Rklam engelleyici kaynaklıysa YouTube'da kalkanları (Brave Shields) devre dışı bırakınca çözmese bile codec ile çözmesi lazım ama onun dışında Brave ile ilgili de kullanmayı bırakma sebebim birkaç sorun var tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…