zqrba

Becerikli
Merhaba,

3050 Ti 95W, i5 12500H, 16 GB RAM Monster laptopum var. FiveM'de FPS'im çok kötü diye FPS pack kurdum. Hala kasınca oyunu 1280x960 yaptım şimdi 100 FPS alıyorum ama ara sıra drop giriyor, etraf falan yüklenmiyor. GPU/CPU kullanımına baktım CPU 70-80, GPU 30-35 falan. Bunu nasıl düzeltirim? İşlemci kullanımı ara sıra 100 oluyor ve drop yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözünürlüğü 1080p yapın, FPS'i 75-90 bandına sabitleyin ve Texture Budget ayarını artırın. GPU kullanımı %90'lara çıkacak, CPU kullanımı düşecek ve harita yüklenmeme sorunu düzelir.

Scriptlerden dolayıdır. Bizim sunucumuzda da bu sorun vardı. Kendi scriplerimizi, araçlarımızı yaparak düzelttik. Her sunucuda böyle mi?

Çoğu sunucuda böyle özellikle dikkat etmedim ama genellikel CPU kullanımı yüksek.

Çözünürlüğü 1080p yapın, FPS'i 75-90 bandına sabitleyin ve Texture Budget ayarını artırın. GPU kullanımı %90'lara çıkacak, CPU kullanımı düşecek ve harita yüklenmeme sorunu düzelir.
Teşekkürler Deneyeceğim

Çözünürlüğü 1080p yapın, FPS'i 75-90 bandına sabitleyin ve texture budget ayarını artırın. GPU kullanımı %90'lara çıkacak, CPU kullanımı düşecek ve harita yüklenmeme sorunu düzelir.

Dediklerinizi yaptım CPU kullanımı 50-60 seviyelerinde GPU 30-50 arası takılmakta. FPS'im düzeldi sağ olun fakat drop yaşıyorum şimdi de araç sürerken hızlı giderken vs.

Son düzenleme: