i5-13400F için kule tipi fan vs sıvı soğutucu

Bütçe
Belirsiz

Yaşanılan sorun:

Konudaki sorunu yaşıyorum. Termal macunu değiştireceğim. Onu değiştirmişken soğutucuyu da değiştirmek istiyorum. Sıvı soğutucu mu almalıyım, kule tipi mi? Hem sessizlik hem de minimum sıcaklık önemli.

13400F için sıvı soğutucuya gerek, yok millet sıvı soğutucuyu 14900K için falan kullanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın da dediği gibi fazla ihtiyaç duyulmuyor ben görüntü ve değiştireceğim zaman uyguna bulduğum için almıştım Deepcool LS520, tam yükte bile 50-55 i geçmiyor.

4 bakır borulu bile yeter. Sıvı soğutma ise tam kapitalizm ürünü. Pompası, sıvısı ömrü her biri ayrı dert kule al geç.

4 bakır borulu bile yeter. Sıvı soğutma ise tam kapitalizm ürünü. Pompası, sıvısı ömrü her biri ayrı dert kule al geç.
Arkadaşın da dediği gibi fazla ihtiyaç duyulmuyor ben görüntü ve değiştireceğim zaman uyguna bulduğum için almıştım Deepcool LS520, tam yükte bile 50-55 i geçmiyor.
Eki Görüntüle 260591
Hocam gerçekten sinirlerim bozuldu 100 derece nedir? Almışken en iyisini almak istiyorum yani.

Hocam gerçekten sinirlerim bozuldu 100 derece nedir? Almışken en iyisini almak istiyorum yani.
GG takip et FZ6 1300 küsürlere satılıyor onu alabilirsin çift kule 6 borulu. Olmazsa n11 kuponu kovala klipsli bir şey al maksimum 600 TL eder o klipsli 4 bakır borulular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…