Her şeyi ultraya alıyorum. Çok fazla drop ve düşük FPS sorunu yaşıyorum. Gölgeleri kapatıyorum, oyun PUBG Mobile'a dönüyor. Berbat bir grafik kalitesi. Nasıl düzeltirim bu sorunu?
Temiz windows üzerinde anakart sitesine girin, ses sürücüsü dahil tüm sürücüleri eksiksiz günceli ile kurun. (Atıyorum ethernet çalışıyor gerek yok tarzı yorumlar yapmayın tümünü). Driver booster yada driver pack gibi yazılımlara yaklaşmayın bile. Birde güzel bios güncellemesi yaparsınız.
Ram hızlarınız nedir? Çift kanalmı tek kanal mı? 1:1 mi 1:2 modda mı gear kaçta çalıştırıyorsunuz?
Temiz windows üzerinde anakart sitesine girin, ses sürücüsü dahil tüm sürücüleri eksiksiz günceli ile kurun. (Atıyorum ethernet çalışıyor gerek yok tarzı yorumlar yapmayın tümünü). Driver booster yada driver pack gibi yazılımlara yaklaşmayın bile. Birde güzel bios güncellemesi yaparsınız.
Ram hızlarınız nedir? Çift kanalmı tek kanal mı? 1:1 mi 1:2 modda mı gear kaçta çalıştırıyorsunuz?
Biosdaki yazılım pci express hatlarının kullanımını, chipset kullanımı, işlemci ve ekran kartının bazı temel ayarlarını (voltaj, smart memory access, pci express paylaşım profilleri vb.) tutmaktadır. Pc nin stabilitesinden tutun, ram desteği, cpu desteği, gpu performansı, usb ve I/o yönetimine etkileri vardır. Güncellemek iyidir birçok sorunu da çözebilir. Çözmese bile güvenlik açıklarını kapatır yapmak lazımdır. Aradan çıkartmak lazım zira 2-3 dk sürüyor.