erchahae

Üyecik
i5-14450HX
RTX 4050
DDR5 16 GB 5600 MHz RAM
Bu sistemde anlık takılmalar meydana geliyor; aşırı tüketim yokken bile bir sayfayı kaydırırken bile oluyor.

Driver güncel mi? Yeni driverlarda problem var; onun dışında adaptöre takılı mı kullanıyorsunuz? Performans ayarlarınız nasıl? (NVIDIA Denetim Masası üzerinde) Oyun, gündelik kullanım sırasında arkada işlemci, RAM kullanımları ne miktarlara geliyor? Ha bir de, cihazın tam modeli nedir?

BL6W5EA modeli bu driverlar güncel adaptöre takılı kullanıyorum NVIDIA denetım masasında em iyi görüntü kalitesi şeklinde işlemci yüzde 30 RAM yüzde 60 geliyor​

BL6W5EA modeli bu driverlar güncel adaptöre takılı kullanıyorum NVIDIA denetım masasında em iyi görüntü kalitesi şeklinde işlemci yüzde 30 RAM yüzde 60 geliyor​

Öncelikle, NVIDIA Denetim Masası üzerinde En İyi Performans şeklinde değiştirin. Ondan sonra, driverları DDU ile silmenizi, ardından da 577.x sürümü driverlarını yüklemenizi öneriyorum. Ondan sonra Omen Gaming Hub içerisine girin, ardından kendi laptopunuzu seçin; oradan Graphic Switcher olacak, onu Discrete olarak değiştirin, bilgisayar kapanıp açılacak. Bu dediğim adımlardan sonra kontrol edin.

Ha bu arada, cihazı ne zaman aldınız? Bakımları ne zaman yapıldı?