i5-14600K ve RTX 3070 Ti sistemde Arena Breakout Infinite ve CS:GO kilitlenme sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Betrayal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 87
  • Etiketler Etiketler
    cs go

Betrayal

Üyecik
Merhaba, yaklaşık 1 ay önce toplamış olduğum masaüstü bilgisayarımın kısaca özellikleri: i5-14600K işlemci, RTX 3070 Ti ekran kartı, 32 GB DDR5 RAM, Cooler Master Hyper 612X Apex kule tipi soğutucu.

Bahsettiğim bu sistem Windows 11 kullanıyor ve diğer hiçbir oyunda problem yaşamamama rağmen Arena Breakout: Infinite ve CS:GO’da kilitlenip kalıyor. Kendimce araştırıp bazı yollar denedim; ekran kartı sürücüsünü güncelleme, oyun içi ayarları (V-Sync vb.) değiştirme gibi. En son işlemcimin E-Core’larını kapattım. Belki bu bahsettiğim iki oyun P-Core yerine E-Core seçiyordur diye bazı platformlarda okumuştum. Fakat bir türlü sorunu çözemedim ve açıkçası bu durum canımı sıkıyor. Yeni bilgisayar almış olmama rağmen bu oyunların kilitlenmesi moral bozucu. Ya oyunun menüsünde kilitleniyor ya da oyuna girdikten hemen sonra donuyor. Bu konuda bilgisi veya çözüm önerisi olan var mı?

Olay görüntüleyiciden Kernel Power hatası falan aldınız mı? Bende de bir problem var ama benim sorunum kilitlenip siyah ekranda donuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…