Kadirizm Becerikli Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 134 Çözümler 2 Beğeniler 53 Yer Kayseri 11 Temmuz 2024 #1 Sistem özellikleri: RX 580 8 GB i5 2400 4 GB RAM 650W PSU Genelde online tarafında takılacağımı düşünüyorum, en düşük ayarlarda akıcı bir şekilde oynar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2024
Sistem özellikleri: RX 580 8 GB i5 2400 4 GB RAM 650W PSU Genelde online tarafında takılacağımı düşünüyorum, en düşük ayarlarda akıcı bir şekilde oynar mıyım?
Çözüm Kadirizm 11 Temmuz 2024 vanillamint dedi: Ustte denildigi gibi RAM miktari disinda, CPU da sorun yapabilir. Frostbite oyunlar icin 4C/4T cok ucu ucuna yeterli oluyor maalesef. Bu yuzden dediginiz gibi en dusukte oynamayin, biraz ayar acin ve FPS siniri koyun ki, CPU o kadar da deneyiminizi mahvetmesin. Genişletmek için tıkla... Orta ayarlarda oynarsam bir sorun olmaz sanırım. Düşük ayarlarda akıcı oynatıyor. Bazen hafif takılmalar olsa da genelde FPS değerleri 40-50 civarında geziyor.
vanillamint dedi: Ustte denildigi gibi RAM miktari disinda, CPU da sorun yapabilir. Frostbite oyunlar icin 4C/4T cok ucu ucuna yeterli oluyor maalesef. Bu yuzden dediginiz gibi en dusukte oynamayin, biraz ayar acin ve FPS siniri koyun ki, CPU o kadar da deneyiminizi mahvetmesin. Genişletmek için tıkla... Orta ayarlarda oynarsam bir sorun olmaz sanırım. Düşük ayarlarda akıcı oynatıyor. Bazen hafif takılmalar olsa da genelde FPS değerleri 40-50 civarında geziyor.
Caner Uncu Bilgin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 5.060 Makaleler 11 Çözümler 111 Beğeniler 12.097 Yer Mersin 11 Temmuz 2024 #2 RAM çok yetersiz, RAM yükseltirsen oynatır. İşlemci de darboğaz yapar muhtemelen. Artı 0 Eksi
KS KS Kadirizm Becerikli Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 134 Çözümler 2 Beğeniler 53 Yer Kayseri 11 Temmuz 2024 #3 Caner Uncu dedi: RAM çok yetersiz, RAM yükseltirsen oynatır. Genişletmek için tıkla... Elimdeki son parayı Wi-Fi adaptörüne harcadım pederden 200 TL alıp belki bilgisayarcıdan alabilirim fakat vermez diye tahmin ediyorum. Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: RAM çok yetersiz, RAM yükseltirsen oynatır. Genişletmek için tıkla... Elimdeki son parayı Wi-Fi adaptörüne harcadım pederden 200 TL alıp belki bilgisayarcıdan alabilirim fakat vermez diye tahmin ediyorum.
olamaz Bilgin İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 5.977 Makaleler 18 Çözümler 109 Beğeniler 9.144 Yer LTAF 11 Temmuz 2024 #4 Ben 750 Ti + 2600K ikilisiyle ayar kıssam da rahat oynuyorum. Oynarsın diye düşünüyorum ama denildiği gibi RAM miktarın büyük sıkıntı. Artı 0 Eksi
Ben 750 Ti + 2600K ikilisiyle ayar kıssam da rahat oynuyorum. Oynarsın diye düşünüyorum ama denildiği gibi RAM miktarın büyük sıkıntı.
vanillamint Bilgin Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 3.795 Makaleler 7 Çözümler 170 Beğeniler 9.731 11 Temmuz 2024 #5 Ustte denildigi gibi RAM miktari disinda, CPU da sorun yapabilir. Frostbite oyunlar icin 4C/4T cok ucu ucuna yeterli oluyor maalesef. Bu yuzden dediginiz gibi en dusukte oynamayin, biraz ayar acin ve FPS siniri koyun ki, CPU o kadar da deneyiminizi mahvetmesin. Artı 0 Eksi
Ustte denildigi gibi RAM miktari disinda, CPU da sorun yapabilir. Frostbite oyunlar icin 4C/4T cok ucu ucuna yeterli oluyor maalesef. Bu yuzden dediginiz gibi en dusukte oynamayin, biraz ayar acin ve FPS siniri koyun ki, CPU o kadar da deneyiminizi mahvetmesin.
KS KS Kadirizm Becerikli Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 134 Çözümler 2 Beğeniler 53 Yer Kayseri 11 Temmuz 2024 #6 vanillamint dedi: Ustte denildigi gibi RAM miktari disinda, CPU da sorun yapabilir. Frostbite oyunlar icin 4C/4T cok ucu ucuna yeterli oluyor maalesef. Bu yuzden dediginiz gibi en dusukte oynamayin, biraz ayar acin ve FPS siniri koyun ki, CPU o kadar da deneyiminizi mahvetmesin. Genişletmek için tıkla... Orta ayarlarda oynarsam bir sorun olmaz sanırım. Düşük ayarlarda akıcı oynatıyor. Bazen hafif takılmalar olsa da genelde FPS değerleri 40-50 civarında geziyor. Son düzenleme: 12 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
vanillamint dedi: Ustte denildigi gibi RAM miktari disinda, CPU da sorun yapabilir. Frostbite oyunlar icin 4C/4T cok ucu ucuna yeterli oluyor maalesef. Bu yuzden dediginiz gibi en dusukte oynamayin, biraz ayar acin ve FPS siniri koyun ki, CPU o kadar da deneyiminizi mahvetmesin. Genişletmek için tıkla... Orta ayarlarda oynarsam bir sorun olmaz sanırım. Düşük ayarlarda akıcı oynatıyor. Bazen hafif takılmalar olsa da genelde FPS değerleri 40-50 civarında geziyor.