Winner 57 Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 4.002 Çözümler 5 Beğeniler 1.723 6 Ağustos 2024 #1 Sistem özellikleri: i5 3340 ve 4 GB RAM. Bu sistemde BS oynamak için hangi emülatörü kullanmalıyım? Nox ve Bluestacks çalışmadı. Bluestacks önceden açılıyordu şimdi niyeyse açılmıyor.
Sistem özellikleri: i5 3340 ve 4 GB RAM. Bu sistemde BS oynamak için hangi emülatörü kullanmalıyım? Nox ve Bluestacks çalışmadı. Bluestacks önceden açılıyordu şimdi niyeyse açılmıyor.
SadeceZinzap Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 726 Çözümler 10 Beğeniler 742 Yer Kuzey Kore, Pyongyang 6 Ağustos 2024 #2 LDPlayer dene.
KS KS Winner 57 Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 4.002 Çözümler 5 Beğeniler 1.723 6 Ağustos 2024 #3 Bir sürü sürümü var mış. Hangisini yüklemeliyim? Download LDPlayer - All Versions Available on Windows PC SadeceZinzap dedi: LDPlayer dene. Genişletmek için tıkla...
Bir sürü sürümü var mış. Hangisini yüklemeliyim? Download LDPlayer - All Versions Available on Windows PC SadeceZinzap dedi: LDPlayer dene. Genişletmek için tıkla...
SadeceZinzap Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 726 Çözümler 10 Beğeniler 742 Yer Kuzey Kore, Pyongyang 6 Ağustos 2024 #4 Winner dedi: Bir sürü sürümü var mış. Hangisini yüklemeliyim? Download LDPlayer - All Versions Available on Windows PC Genişletmek için tıkla... LDPlayer 3 kullanıyorum ama LDPlayer 5 öneririm.
Winner dedi: Bir sürü sürümü var mış. Hangisini yüklemeliyim? Download LDPlayer - All Versions Available on Windows PC Genişletmek için tıkla... LDPlayer 3 kullanıyorum ama LDPlayer 5 öneririm.
KS KS Winner 57 Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 4.002 Çözümler 5 Beğeniler 1.723 6 Ağustos 2024 #5 SadeceZinzap dedi: LDPlayer 3 kullanıyorum ama LDPlayer 5 öneririm. Genişletmek için tıkla... Neden? 3'ü yüklüyorum şu an düşük RAM ve CPU tüketimi için. Kasarsa 5'i yüklerim belki. SadeceZinzap dedi: LDPlayer 3 kullanıyorum ama LDPlayer 5 öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir sürümü açmadı BS'yi. Mecbur Bluestacks kuracağım çünkü açan tek emülatör oydu. Bluestacks'in hangi sürümünü kurmalıyım bilginiz var mı? Download BlueStacks - App Player on PC - Windows and Mac Download BlueStacks for Windows and Mac. Enjoy over 1 Million Top Android Games with the best app player for PC. www.bluestacks.com Son düzenleme: 6 Ağustos 2024
SadeceZinzap dedi: LDPlayer 3 kullanıyorum ama LDPlayer 5 öneririm. Genişletmek için tıkla... Neden? 3'ü yüklüyorum şu an düşük RAM ve CPU tüketimi için. Kasarsa 5'i yüklerim belki. SadeceZinzap dedi: LDPlayer 3 kullanıyorum ama LDPlayer 5 öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir sürümü açmadı BS'yi. Mecbur Bluestacks kuracağım çünkü açan tek emülatör oydu. Bluestacks'in hangi sürümünü kurmalıyım bilginiz var mı? Download BlueStacks - App Player on PC - Windows and Mac Download BlueStacks for Windows and Mac. Enjoy over 1 Million Top Android Games with the best app player for PC. www.bluestacks.com
SadeceZinzap Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 726 Çözümler 10 Beğeniler 742 Yer Kuzey Kore, Pyongyang 6 Ağustos 2024 #6 Winner dedi: Hocam hiçbir sürümü açmadı BS'yi. Mecbur Bluestacks kuracağım çünkü açan tek emülatör oydu. Bluestacks'in hangi sürümünü kurmalıyım bilginiz var mı? Download BlueStacks - App Player on PC - Windows and Mac Download BlueStacks for Windows and Mac. Enjoy over 1 Million Top Android Games with the best app player for PC. www.bluestacks.com Genişletmek için tıkla... Bluestacks 4 kurmayı dene.
Winner dedi: Hocam hiçbir sürümü açmadı BS'yi. Mecbur Bluestacks kuracağım çünkü açan tek emülatör oydu. Bluestacks'in hangi sürümünü kurmalıyım bilginiz var mı? Download BlueStacks - App Player on PC - Windows and Mac Download BlueStacks for Windows and Mac. Enjoy over 1 Million Top Android Games with the best app player for PC. www.bluestacks.com Genişletmek için tıkla... Bluestacks 4 kurmayı dene.