Elimde eski sistemden kalma ASUS H61M-K, 8 GB 1600 MHz RAM ve i5-3340 (fanlı) işlemci var. Bu üç parçanın ederi ne olur?
Ben üçü için ~1.400 TL diye düşündüm. Sahibinden'e baktım ama özellikle anakart tarafında saçma sapan fiyat yazmışlar 1.500 TL gibi, dikkate almaya gerek yok. Sizin fikriniz nedir?
Anakart: 500 TL
İşlemci: 400 TL
RAM: 500 TL
Gibi düşündüm, adil bir fiyat mı? Anakartın kutusu ve jelatinleri falan duruyor, yepyeni
@D4C, ben de baktım farklı ilanlara da ortalama 2.000 TL falan yazmışlar bu tarz üçlülere. Bence 1.400 TL uygun olur, ne de olsa 12-13 senelik bileşen. Değil mi?
1400 iyidir hocam, bit pazarında P8H77-V LE, Z68, 2 tane işlemci ve 4 GB RAM sapa sağlam 400'e aldım. Bu tür eski şeyleri alacaksam hurda pazarına bakarım.
Bebişkolarıma bugün kavuştum. Abisine tatlı bir sürpriz yapmayı da ihmal etmemiş. Caner oğlan güvenilir bir satıcıymış arkadaşlar, test ettik onayladık.
Bebişkolarıma bugün kavuştum. Abisine tatlı bir sürpriz yapmayı da ihmal etmemiş. Caner oğlan güvenilir bir satıcıymış arkadaşlar, test ettik onayladık.