KS KS dark_1234 Deneyimli Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 1.074 Beğeniler 243 23 Ağustos 2025 #11 Testo Unit dedi: Anakart çok eski. Boşa masraf olur o sokette devam etmek. Genişletmek için tıkla... Hocam eski ama işimi görüyor bizim burada voltaj çok git gel yapıyor yani diyorum ki bu işi görüyor daha yüksek alıp riske gitmek istemiyorum.
Testo Unit dedi: Anakart çok eski. Boşa masraf olur o sokette devam etmek. Genişletmek için tıkla... Hocam eski ama işimi görüyor bizim burada voltaj çok git gel yapıyor yani diyorum ki bu işi görüyor daha yüksek alıp riske gitmek istemiyorum.
Testo Unit Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.494 Makaleler 4 Çözümler 21 Beğeniler 5.844 23 Ağustos 2025 #12 dark_1234 dedi: Hocam eski ama işimi görüyor bizim burada voltaj çok git gel yapıyor yani diyorum ki bu işi görüyor daha yüksek alıp riske gitmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... İşinizi görüyorsa neden yükseltmek istiyorsunuz? Elektrik konusunda yeni konu açın ancak bu sokete yatırım yapmak parayı boşa harcamak demektir. Çok fahiş fiyatta satılıyor işlemciler çünkü.
dark_1234 dedi: Hocam eski ama işimi görüyor bizim burada voltaj çok git gel yapıyor yani diyorum ki bu işi görüyor daha yüksek alıp riske gitmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... İşinizi görüyorsa neden yükseltmek istiyorsunuz? Elektrik konusunda yeni konu açın ancak bu sokete yatırım yapmak parayı boşa harcamak demektir. Çok fahiş fiyatta satılıyor işlemciler çünkü.