i5-4570 sisteme Windows 10 loT LTSC 2021 olur mu?

20951

Başarılı
  • 4 GB RAM.
  • 500 GB HDD.
  • i5 4570.
  • AMD Radeon HD8350.

İş yerinde ara sıra kullanılan bir PC kendisi. Windows 7 var içinde. İçine eternalcast diye lanet bir virüs girmiş silinmedi Malwarebytes bile bulamadı. Format atılacak.

Buna tekrardan Windows 7 mi gider yoksa Windows 10 loT LTSC 2021 iyi midir? İş görsün yeter. Nadiren bir iş için açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben HDD kullanarak Windows 10 LTSC'den verim alamadım, sistem boşta anlık takılma yapıyor. SSD de ye geçtim daha rahat çalışıyor. Deneyip test edin.

Ben HDD kullanarak Windows 10 LTSC'den verim alamadım, sistem boşta anlık takılma yapıyor. SSD de ye geçtim daha rahat çalışıyor. Deneyip test edin.
128 GB'lik falan bir SSD alınırsa kullanılır ama HDD ile takılmalar olur diğer arkadaşın dediği gibi. He arada kullanılacaksa gene kurulur sadece biraz yavaş açılır kapanır.

2016 sürümü daha iyi çalışır SSD olmadığı için.

HDD üzerinde sağlığı düşük değilse günü kurtarır. Alınabiliyorsa SATA SSD alıp takın yoksa kurulum ve biraz performans ayarıyla o cihaz ayakta yine iyi çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…