Neo

Başarılı
Herkese merhaba. Eski bir laptopa YouTube uygulamasını kullanmak için Android emülatör kurmak istiyorum. BlueStacks ve Nox Player'i denedim fakat çok yavaş ve aşırı kasıyor çalışmayacak seviyede neredeyse. Sadece YouTube uygulamasını kullanmak için düşük sistemli bir emülatör tavsiyesine ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Cihaz özellikleri:
  • İşlemci: i5 460M.
  • RAM: 4 GB DDR3.
  • Grafik kartı: Intel HD Graphics.

O sistemde emülatör kullanabileceğini sanmıyorum. Tarayıcıdan h264ify uzantısı ile birlikte YT'u izlesene daha mantıklı.

Geçen birine yardım amaçlı yüklerken fark ettim. Thorium diye bir tarayıcı var, kaynak tüketimi bayağı düşük geldi.

Veya hesap girişi şart değilse Freetube iş görür.

Evde sabit internet yok ve telefonumda sınırsız Youtube var. İnternet paylaşımında farklı telefondan Youtube uygulama üzerinden çalıştırınca datadan yemeyip sınırsıza dahil oluyor. Ben de Laptop'a Android emülatör kurup uygulamayla bir deneyeyim dedim data yiyip yemeyeceğini. Eğer yemezse ders videolarını buradan izlerim diye.

Ekranın görüntüsünü aktarsan daha mantıklı olur. Windows arama kutusuna telefon bağlantısı yazın. Sonra adımları uygulayın. Gerçi kullanmadım, bu uygulama ile olmazsa farklı şekilde telefonun görüntüsünü bilgisayar monitörüne veya TV'nize aktarabilirsiniz.