i5-9400'den i3 13100F'ye geçmeye değer mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheDark
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 324
  • Etiketler Etiketler
    değer mi

TheDark

Becerikli
Yer
Türkiye
Şu an i5 9400F kullanıyorum, GTX 1650 kullanıyordum, sattım. Şimdi RTX 2060 kullanıyorum. İşlemci ve anakartı satıp i3 13100F ve anakart alınır mı? Yoksa değmez mi? Buradan 1.500-2.000 TL elde kar ederim; yani ya işlemci ya da anakartı kendi paramla almak zorunda kalacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi anakarti bilgisayarciya mi yoksa sahibinden mi satayım insanlarla pek uğraşmak istemiyorum açıkçası.

Bilgisayarcı piyasa değerinin çok altında alır esnaf çünkü. Diğer türlü değerinde satarsınız ama insanlarla ugraşabilirsiniz. Yeni işlemci almak için satacaksanız en ufak kâr bile önemli sizin için.

İşlemci çok pahalı değil de anakart pahalı şimdi evime gelmek ister evime gelmeden kontrol ettirme yolu yok mu aile evinde olunca sıkıntı olur.

Bence OC desteği olan bir anakart ile 12100F tercih edin. İşlemciyi mıncıklama avantajınız olur.

Size ne ifade eder bilemem ancak 12100F'i uygun bir anakart ile BCLK OC yapabilirsin ama 13100F yapılmıyor. Yani 12100F'in potansiyeli çok daha fazla. Tabi tercih sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…