J jackarmis Başarılı Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 813 Beğeniler 225 27 Temmuz 2026 #1 Satıldı, konu silinebilir. Son düzenleme: 26 Ağustos 2026
Lotus Üstün Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 702 Çözümler 8 Beğeniler 417 Yer Georgia Martvili 29 Temmuz 2026 #2 Parça satışı olursa Ventus XS'e talibim.
KS KS J jackarmis Başarılı Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 813 Beğeniler 225 29 Temmuz 2026 #3 Lotus dedi: Parça satışı olursa Ventus XS'e talibim. Genişletmek için tıkla... Forumdan bir kardeşçana yardımcı olmayı çok isterdim ama tekte satıp kurtulmak istiyorum, kusura bakma. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2026
Lotus dedi: Parça satışı olursa Ventus XS'e talibim. Genişletmek için tıkla... Forumdan bir kardeşçana yardımcı olmayı çok isterdim ama tekte satıp kurtulmak istiyorum, kusura bakma.
Lotus Üstün Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 702 Çözümler 8 Beğeniler 417 Yer Georgia Martvili 30 Temmuz 2026 #4 jackarmis dedi: Forumdan bir kardeşçana yardımcı olmayı çok isterdim ama tekte satıp kurtulmak istiyorum, kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Sorun yok değerli hocam, yine de aklına yatarsa istediğim bir karttır kendisi. Minik ve köşeleri güzel bir kart. Kozmetiği hoşuma gidiyor.
jackarmis dedi: Forumdan bir kardeşçana yardımcı olmayı çok isterdim ama tekte satıp kurtulmak istiyorum, kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Sorun yok değerli hocam, yine de aklına yatarsa istediğim bir karttır kendisi. Minik ve köşeleri güzel bir kart. Kozmetiği hoşuma gidiyor.
KS KS J jackarmis Başarılı Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 813 Beğeniler 225 30 Temmuz 2026 #5 Lotus dedi: Sorun yok değerli hocam, yine de aklına yatarsa istediğim bir karttır kendisi. Minik ve köşeleri güzel bir kart. Kozmetiği hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... Yarın 16K'ya vereceğim sistemi, keşke yardımcı olabilseydim, acaba ucuz mu verdim bilemedim.
Lotus dedi: Sorun yok değerli hocam, yine de aklına yatarsa istediğim bir karttır kendisi. Minik ve köşeleri güzel bir kart. Kozmetiği hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... Yarın 16K'ya vereceğim sistemi, keşke yardımcı olabilseydim, acaba ucuz mu verdim bilemedim.