i7-14700K & RTX 4070 Ti Super 16 GB sistemde düşük performans sorunu

sinababalik

Uzman
Sistemim güçlü olmasına rağmen istediğim performansı alamadığımı düşünüyorum, sizce ne yapabilirim?

Hangi program ya da oyunda ne sonuc aliyorsun? Benzer sistemler ne sonuc almis, kiyasladin mi? Ne kadar fark var?

Hangi program ya da oyunda ne sonuç aliyorsun? Benzer sistemler ne sonuç almis, kiyasladin mi? Ne kadar fark var?
PUBG ve CS2 oynuyorum. Çok Ultra bir oyun değil ama sanki sistemim güçlü olmasına rağmen arada takılmalar falan oluyor, darboğaz tarzı şeyler.

BIOS'un guncel mi? RAM ayarlarin dogru mu? Ekran kartinin surucu versiyonu nedir? Eger 58x ise 577 ya da 566 gibi daha eski ama sorunsuz olanlari denedin mi? Islemci ve ekran karti sicakliklari nasil?

PUBG ve CS2 oynuyorum. Çok Ultra bir oyun değil ama sanki sistemim güçlü olmasına rağmen arada takılmalar falan oluyor, darboğaz tarzı şeyler.
@3613, üstadın dediği gibi bios ayarlarını ve sıcaklıkları paylaşırsan daha iyi yardımcı olabiliriz kötü performans alman için başka sebep yok çünkü.

Ben takılmaları Intel Boost'u kapatarak işlemciyi sabitleyerek çözmüştüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Tarzı şeyler" ifadesi çok geniş. Daha spesifik olmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…