Arkadaşlar ya ben anlatamadım ya siz anlamadınız. Ben farklı bir şey anlatıyorum durum normal değil. Format öncesi darboğaz vardı. CPU 90 100 arasi kullanılıyordu, ekran kartı ise 50 60 arasiydi. Format sonrası ise CPU 50 60 ekran kartı 100 sizce de bir bozukluk yok mu? Formatta önce ekran kartı 50 60 kullanımda 60 watt tüketirken şu an 100 kullanımda 50W tüketiyor. Burada bir saçmalık yok mu şu an sistemde OSD verilerine göre darboğaz yok. Normalde olmadı lazım bunu biliyorum bu ekran kartını alırken darboğaz yapacağını bilerek aldım. Yazan arkadaşlar lütfen beni hiç bilgisiz sanmayın çok şükür bilgisayar bilgim var donanım bilgim var ama böyle bir şey ile ilk defa karşılaştım sorun tamamen yazılımsal sadece GTA da sistemi MSI kombustor ile test ettim 100W tüketti ekran kartı. RDR2 ile test ettim işlemci darboğaz yapmadığı yerlerde ekran kartı 100 kullanıma çıkınca 90 100W tüketti.
@Recep Baltaş abi yardım et lütfen dün akşam 8'den beri bu sorunu çözmeye çalışıyorum bir türlü bir kaynak bulamadım.