i7 3770 işlemci hangi AMD işlemci ile eş değer güce sahip?

Zen mimarisi olan R3 1200 AF ve 1200, 4 çekirdek 4 izlek, 2 çekirdek 4 izlek olan i3 6100 gücünde. Buna bakarak şunu söyleyebilirim, i7 3770'in 3. nesil olduğunu ve 4 çekirdek 8 izlek olduğunu düşünürsek, aşağı yukarı R3 1200 AF gücünde olduğunu söyleyebilirim.

Neden ? Benchmark yapılarak güçler ölçülmüyor mu ? Siz neye yada nereye bakarak denk buldunuz?
O sitelerin hepsi scam. Senin benim bilgisayarın yaptığı ölçümler gerçeği yansıtmaz. Bazı adamların anakartı kötü olur güç çekemez vs. çok olay var.

O sitelerin hepsi scam. Senin benim bilgisayarın yaptığı ölçümler gerçeği yansıtmaz. Bazı adamların anakartı kötü olur güç çekemez vs. çok olay var.
Haklısın hocam hatta bu tarz benchmark siteleri forumda yasak diye biliyorum doğru sonuçlar vermediği için.

Haklısın hocam hatta bu tarz benchmark siteleri forumda yasak diye biliyorum doğru sonuçlar vermediği için.
Ryzen'ler DDR4 olmasından dolayı Ryzen 1200'e zor yetişir o. 4770 veya 4790 falan olsaydı net geçer derdik de bu işlemci ile zor. Benchmark sitesinden babaannem de bakar. Rapor etmiştim de adminler o sitelere gerçek diyor. Evet yanlış duymadınız Recep Baltaş'ın forumunda oluyor bu olay.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt