Art The Clown
Uzman
- Makaleler
- 5
Arkadaşlar, hangi AMD işlemci ile eş değer güce sahip? Veya güç olarak hangisine daha yakın?
Neden ? Benchmark yapılarak güçler ölçülmüyor mu ? Siz neye yada nereye bakarak denk buldunuz ?CPUBechmark sitelerine bakarak yorum yapamazsınız
AMD FX 8770 gücünde. Zaten o FX işlemciyi kullananlar OC yaparak kullanıyor.
O sitelerin hepsi scam. Senin benim bilgisayarın yaptığı ölçümler gerçeği yansıtmaz. Bazı adamların anakartı kötü olur güç çekemez vs. çok olay var.Neden ? Benchmark yapılarak güçler ölçülmüyor mu ? Siz neye yada nereye bakarak denk buldunuz?
Haklısın hocam hatta bu tarz benchmark siteleri forumda yasak diye biliyorum doğru sonuçlar vermediği için.O sitelerin hepsi scam. Senin benim bilgisayarın yaptığı ölçümler gerçeği yansıtmaz. Bazı adamların anakartı kötü olur güç çekemez vs. çok olay var.
Ryzen'ler DDR4 olmasından dolayı Ryzen 1200'e zor yetişir o. 4770 veya 4790 falan olsaydı net geçer derdik de bu işlemci ile zor. Benchmark sitesinden babaannem de bakar. Rapor etmiştim de adminler o sitelere gerçek diyor. Evet yanlış duymadınız Recep Baltaş'ın forumunda oluyor bu olay.Haklısın hocam hatta bu tarz benchmark siteleri forumda yasak diye biliyorum doğru sonuçlar vermediği için.