i7-6500U & HD 520 sistemde Assassin's's Creed 2 nasıl optimize edilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ömer_Yeter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 82
  • Etiketler Etiketler
    nasıl

Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Bugün oyuna başladım ve gerçekten de hoşuma gitti. Lakin oyunun sanki bir optimize edilmesi gerekiyor. Mod vs. varsa yazabilirsiniz.

Sistem:
  • i7-6500U
  • Intel HD 520.
  • 16 GB RAM DDR3.

Eski Windows sürücüsü kurmak,performansa etki mi eder yani? Diğer oyunlar için durum değişir mi?

Diğer oyunlar için durum değişir mi?

Ben CS:GO, Valorant oynarken o dönem etkisi bayağı oluyordu. FPS 30-40larda değil de 60-70 rahatlıkla görüyordum. Tabii ki DDR3L RAM'le DDR4 masaüstü RAM'in farkından ve yaptığım bazı ayarların etkisi de oluyordu ama 6.Nesil Intel işlemcilerde 8.1 sürücüleri her zaman en stabil performansı veriyordu.

Vallahi ben uyumsuzluk falan olur diye yüklemiyorum da eğer GTA 5'te falan fark olursa güzel olabilir.

Vallahi ben uyumsuzluk falan olur diye yüklemiyorum da eğer GTA 5'te falan fark olursa güzel olabilir.

Ben bunu dediğim gibi i3 6100 4x2 2133 MHz RAM ve 500 GB SATA HDD ile Windows 11 kadar rahatlıkla kullandığımı bilirim. Yine de sizin bileceğiniz iş. İsterseniz yedekleme yapıp deneyin beğenmezseniz geri yükleme yapıp dönün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…