kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.858 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.256 Yer Bootloader 13 Mart 2026 #11 SHERLOCKED dedi: @kompetankedi Eki Görüntüle 232797 Gerçi termal pad yazıyor ama yanlış yazdıklarını düşünüyorum. Bunun iki versiyonu mu var? Genişletmek için tıkla... Kyrosheet ile aynı ürün değil 1mm bile cok fazla islemci ile soğutucu arası icin bu düz termal ped isterseniz satıcıya sorabilirsiniz. @MustYY bütçe varsa carbon fiber olanı öneririm yada direk kyrosheet de alabilirsin. https://www.hepsiburada.com/pullsar-ice-dragon-karbon-fiber-termal-macun-40w-mk-islemciler-icin-yuksek-verimli-sogutma-pm-HBC00006V3H8Q
SHERLOCKED dedi: @kompetankedi Eki Görüntüle 232797 Gerçi termal pad yazıyor ama yanlış yazdıklarını düşünüyorum. Bunun iki versiyonu mu var? Genişletmek için tıkla... Kyrosheet ile aynı ürün değil 1mm bile cok fazla islemci ile soğutucu arası icin bu düz termal ped isterseniz satıcıya sorabilirsiniz. @MustYY bütçe varsa carbon fiber olanı öneririm yada direk kyrosheet de alabilirsin. https://www.hepsiburada.com/pullsar-ice-dragon-karbon-fiber-termal-macun-40w-mk-islemciler-icin-yuksek-verimli-sogutma-pm-HBC00006V3H8Q
SHERLOCKED Başarılı Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 3.314 Çözümler 3 Beğeniler 2.186 13 Mart 2026 #12 kompetankedi dedi: Kyrosheet ile aynı ürün değil 1mm bile cok fazla islemci ile soğutucu arası icin bu düz termal ped isterseniz satıcıya sorabilirsiniz. @MustYY bütçe varsa carbon fiber olanı öneririm yada direk kyrosheet de alabilirsin. https://www.hepsiburada.com/pullsar-ice-dragon-karbon-fiber-termal-macun-40w-mk-islemciler-icin-yuksek-verimli-sogutma-pm-HBC00006V3H8Q Genişletmek için tıkla... Bunu atacaktım pardon. Yanlış atmışım. @talongod hocam kullanıyor hatta sanırsam.
kompetankedi dedi: Kyrosheet ile aynı ürün değil 1mm bile cok fazla islemci ile soğutucu arası icin bu düz termal ped isterseniz satıcıya sorabilirsiniz. @MustYY bütçe varsa carbon fiber olanı öneririm yada direk kyrosheet de alabilirsin. https://www.hepsiburada.com/pullsar-ice-dragon-karbon-fiber-termal-macun-40w-mk-islemciler-icin-yuksek-verimli-sogutma-pm-HBC00006V3H8Q Genişletmek için tıkla... Bunu atacaktım pardon. Yanlış atmışım. @talongod hocam kullanıyor hatta sanırsam.
talongod Yetkin Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 3.046 Makaleler 5 Çözümler 24 Beğeniler 3.630 13 Mart 2026 #13 @SHERLOCKED, bende 17w/mk olan düz kyrosheet versiyonu var. Carbon kullanacak kadar ileri bir donanım yok bilgisayarımda.
@SHERLOCKED, bende 17w/mk olan düz kyrosheet versiyonu var. Carbon kullanacak kadar ileri bir donanım yok bilgisayarımda.
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.858 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.256 Yer Bootloader 13 Mart 2026 #14 Şöyle @talongod hocamın bilgisayarında ki fark. Konu 'Arctic MX-6 vs Pullsar Ice Dragon Kyrosheet' 4 Şubat 2026 Merhaba, Şu an laptopuma (Monster Abra a5 17.4.4) MX-6 sürdüm ve tüm toz bakımlarını detaylı yaptım. Şu an 50W'da 70 derece. Bu konuyu unutmadıkca ayda bir güncelleme paylaşacağım. 6. aydan sonra Pullsar Kyrosheet'e geçeceğim. 04.02.2026: Arc raiders oynarken işlemci 45W 85 derece ekran kartı 95W 87 derece. (pullsar'a geçmeyi düşünüyorum )
Şöyle @talongod hocamın bilgisayarında ki fark. Konu 'Arctic MX-6 vs Pullsar Ice Dragon Kyrosheet' 4 Şubat 2026 Merhaba, Şu an laptopuma (Monster Abra a5 17.4.4) MX-6 sürdüm ve tüm toz bakımlarını detaylı yaptım. Şu an 50W'da 70 derece. Bu konuyu unutmadıkca ayda bir güncelleme paylaşacağım. 6. aydan sonra Pullsar Kyrosheet'e geçeceğim. 04.02.2026: Arc raiders oynarken işlemci 45W 85 derece ekran kartı 95W 87 derece. (pullsar'a geçmeyi düşünüyorum )
SHERLOCKED Başarılı Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 3.314 Çözümler 3 Beğeniler 2.186 13 Mart 2026 #15 talongod dedi: @SHERLOCKED, bende 17w/mk olan düz kyrosheet versiyonu var. Carbon kullanacak kadar ileri bir donanım yok bilgisayarımda. Genişletmek için tıkla... Pullsar kullanıyorsunuz diye etiketledim zaten. Hangisini kullandığınızı hatırlamıyordum.
talongod dedi: @SHERLOCKED, bende 17w/mk olan düz kyrosheet versiyonu var. Carbon kullanacak kadar ileri bir donanım yok bilgisayarımda. Genişletmek için tıkla... Pullsar kullanıyorsunuz diye etiketledim zaten. Hangisini kullandığınızı hatırlamıyordum.