EA App "İade işleniyor" nedir?

cakiiiiiii3

Uzman
Öncekinde ödeme bekleniyor yazıyordu geçmişte. Şimdi işleniyor yazıyor. Bu ne demek? Para mı gelecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sorunun cevabı soruda gizli iade edilmiş ürünün para iadesi bankaya iletilme sürecindedir. 15 günü geçmedi ve 2 saatten fazla oynamadıysanız zaten iade otomatik kabul edilir.

Sağ olun vallahi geliyor yani para. Böyle sormamin sebebi oyunu Ukrayna üzerinden aldığım icin iade yapmazlar diye düşünüyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ olun vallahi geliyor yani para. Böyle sormamin sebebi oyunu Ukrayna üzerinden aldığım icin iade yapmazlar diye düşünüyordum.

Yaparlar ama 10 20 TL az gelir para kur farkından dolayı banka az yatırıyor bende öyle olmuştu.

Ukrayna'dan almanız iade almanıza engel değil. Hadi diyelim ki iadeyi reddettiler o zaman bankaya itirazda bulunurdunuz. Çok eskiden steam iademi kabul etmediği için bankaya itirazda bulunmuştum o şekilde para mı geri almıştım. Ama 1 aylığına hesap engel yemişti diye hatırlıyorum. EA'de benzer bir şey yapabilir.

Arkadaşlar para geldi hatta 20 TL falan fazla gelmis. Dolar kurundan dolayi.

Yanitlarinjz icin sağ olun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…