İdefix İadede sorun yaratır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emir.Sz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 144
  • Etiketler Etiketler
    sorun

Emir.Sz

Çalışkan
Herkese iyi Sosyaller. İdefix'ten https://www.idefix.com/lian-li-uni-...mm-siyah-kasa-fani-g9912slin1w3b00-p-11448182 linkteki fanları alacağım fakat daha önceden aldığım 3 fan bozuk çıkmıştı. Amazon'dan aldığım için sorunsuz iade edebildim. Her yeri kontrol ettiğimde sadece Idefix'te mevcut olduğunu gördüm. Link üzerinden aldığım fanlar sorunlu çıkarsa iade süreci nasıl işler? Bilgisi olsan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Konudan bağımsız olacak şekilde, hocam neden bu fanları tercih ediyorsunuz özellik farkı var mı bilmiyorum ama şu model daha güzel değil mi?

https://www.hepsiburada.com/lian-li-uni-fan-sl-wireless-3x120mm-siyah-kasa-fani-g99-12sl1w3b-00-p-HBCV00007L51L1?magaza=atlantis&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.mdricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.60.3

Son 1 adet veya 2 fark etmez. Genel de bu şekilde açılan ilanlarda %90 iade ürün oluyor, almanı tavsiye etmem. İdefix konusuna gelirsek ürünün kutusunu açtığın gibi iade edemezsin, servise gönder derler. Sıkıntı yaşarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Fan göbeklerinde RGB olmasını istedim karanlık bir ortamda aynı siyah göbekli gibi durduğu için bu ürünü tercih ettim kasamda halı hazırda 5 tane göbeği beyazdan var o yüzden değişemem şu anda maalesef.

Teşekkürler o zaman Amazon'a düşmesini bekliyorum.

İdefix kadar kötü bir firmayla daha önce karşılaşmadım. Destek ekibi hiç yardımcı olmuyor. Hatta kanun hakkında bilgi verdiğimde bizim prosedürümüz böyle diye bir mesaj bile aldım. Satın aldığım ürünün görselleri elimde olmasaydı iade sürecini bile kabul etmeyeceklerdi. Süreci sonuçlandırmak için tam 3 ay uğraşmak zorunda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…