İç savaş yakın mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 462
Makaleler
1
Evet, bu haberden sonra gerçekten artık böyle düşünmeye başladım. Savaşın her türlüsü, zaten sorunları çok olan ülkemizde çok daha büyük sorunlar çıkartacaktır. Siz ne düşünüyorsunuz?

Dosya Ekleri

• IMG_2158.webp
    271,5 KB · Görüntüleme: 130
Fransada siyahiler nasıl isyan etti ve hükümetin başına bela oldularsa, aynı şey Türkiye'de bulunana göçmen grupları tarafından yapılabilir.

Bunların çoğunluğu erkek ve geçmişte silah kullanmış olma ihtimallari %90 falan. Ülkemde mülteci istemiyorum. Dili, dini ve ırkının bir önemi yok. İstemiyorum...

Milliyetçi ve muhafazakar söylemler sadece bizde değil Avrupa'da da artık egemen olmaya başladı bu göçler sebebiyle.

Yalnız bizde sorunu yaratan bunlar, halen de destek görenler bunlar. Değişik bir paradoxal ortamdayız.

Turkler hicbir sey yapamaz, Turkler ezik bir toplumdur. Padisah savasa git der savasa gider, gel der gelir. Para hesabi nasil yapilir bilmez tek bildigi okuz gibi calismaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…