Icardi unutuluyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Morthunel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 270
Osimhen yokluğunda Galatasaray oynayamıyor deniyor. Sanırım da öyle. Icardi artık söndü. Böyle olmasını istemezdim ama oldu.

Bizi şampiyon Icardi artık yok gibi. 10 dakika süre veriliyor Icardi'ye. Nasıl oynasın ki?

Babasının hayrına mı şampiyon yaptı? Ben olsam kadro dışı bırakırım.

Okan'ın ilk 2 şampiyonluğunda önemli rol oynadı. Galatasaraylı taraftarların sevgilisi oldu. Bir nesli resmen Galatasaraylı yapan adamdır. Simge'nin şarkısına resmen sponsor oldu
AMA ailevi sorunları, yaşam tarzı, sakatlık dönüşü, kendisine takıma verememesi kendisini bitirdi.
Her şeyi bir kenara bıraktım. Benim gözümde bitmesinin tek nedeni var. Siz de dikkat edin. Oynadığı ve kazandığımız maçlarda post atmaktan geri kalmıyor ama oynamadığı hiçbir maçta post paylaşmıyor. Stadyumdan ilk kendisi çıkıyor. Bu adam kaptan. Oynamasan bile destek vereceksin. Benim gözümde Günay Güvenç, Icardi'den 1000 misli daha kaptandır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son 2 sezonda 20 milyon euro gibi bir para kazandı, peki bu sürede hangi kritik maçları kazandırdı? Osimhen'in gelişi ve sakatlığın ardından Icardi bitti, yapacak bir şey yok. İlk 11'de çıktığı maçlar da ortada, sert savunmaların arasında kayboluyor. Orta sahada top taşıyıp ceza sahasındayken ona ulaştıracak en az 2-3 oyuncu olmadığı sürece hiçbir şey yapamıyor. Osimhen gibi pres yapıp rakibi hataya zorlamıyor, Icardi varken rakip çok rahat şekilde hücuma çıkabiliyor. Hem kendisi bitti hem oyun planına uymuyor hem de en ihtiyaç duyulan anlarda kaptan kimliğiyle ağırlığını koyması gerekirken tesislerde değil Arjantin'de olmayı tercih ediyor. Belli ki kafasında o da bitirmiş, zorlamaya gerek yok.

Hiçbir şey yapmadan 10 milyon euro alıyor. Kıyamam! Allah başka dert vermesin.

Sözleşme olur mu peki?

Unutturmasaydı.

Şimdiye kadar yaptıklarını göz ardı yapmak vefasızlık olmuyor mu?

Son düzenleme:
İcardi kendini de unuttu zaten, çok da bir şey kaybetmediniz.

Sözleşme olur mu peki?

Şimdiye kadar yaptıklarını göz ardı yapmak vefasızlık olmuyor mu?

Psikolog muyuz kardeşim biz? Kendine, başarılarına, kattıklarına saygısı olsa, çabalaması gerektiğini, fırsat bulduğunda daha fazla katkı sağlaması gerektiğini bilmesi lazım.

Burası dingonun ahırı mı kardeşim? Ziyech, Aurier, Icardi, Cuesta, Morata, Kutucu, Ndombele. Bahsettiğim isimler kendi ve geldikten sonraki yarattığı sıkıntılarla iyi bilinir.

Burası Galatasaray kardeşim, kimsenin nazını çekecek değiliz. Paramız var, bilançomuz artıda. Parayı veriyorsak düdüğü çalarız, nokta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…