Benim ekranım sRGB. Eğer sRGB renk profili seçersem renkler falan daha iyi mi olacak?
Son düzenleyen: Moderatör:
Abi şimdi ben Asus'un sitesinde böyle bir yer buldum.Monitör modelinize özel bir renk profili yüklüyorsunuz bu da özellikle web tasarımı veya fotoğraf düzenleme gibi renk doğruluğunun önemli olduğu durumlarda faydalıdır. Yani atıyorum dijital fotoğraflar veya tasarımlar yapıyorsunuz, baskıda ekranda gördüğünüz renge yakın bir sonuç almak zorundasınız. Bu renk profili olayı da buna yardımcı oluyor.
Sorun olmaz renk profilinin işletim sistemiyle çok alakası yok. Uzantılar uyuyorsa yükle gitsin. Oyunlarda çok fark yaratacağını sanmıyorum ama biraz takıntılıysan sevinirsin herhaldeAbi şimdi ben Asus'un sitesinde böyle bir yer buldum.
Burada Linux yok. Windows 11 var. Gidip kursam sorun olur mu? Oyunlarda fark yaratır mı? Normal kullanımda ve internette fark olur mu? Teşekkürler.VG248QG|Monitors|ASUS Global
ASUS VG248QG Gaming Monitor - 24”, Full HD, 0.5ms*, overclockable 165Hz (above 144Hz),G-SYNC Compatible, FreeSync Premiumwww.asus.com
Teşekkürler. Peki dediğim gibi oyunlarda falan fark eder mi?Sorun olmaz renk profilinin işletim sistemiyle çok alakası yok. Uzantılar uyuyorsa yükle gitsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.