Daha önce Burada bir liste paylaşmıştım. İşin biraz daha üst halini görmeniz için bir Pırlanta firması ile yapılacak olan iş birliğinin fiyat bilgisini paylaşıyorum. Bu fiyatlara içerik kullanım hakkı dahil değil. Listenin bir kısmını paylaşabiliyorum tamamını paylaşmam mümkün değil gizlilik sebebi ile.
Önden gelecek sorulara cevap vereyim, Yüksek takipçi önemli değil, etkileşim oranı daha önemli. Bu sebeple yüksek takipçiler bazen düşük takipçilere oranla daha uygun kalabiliyor çünkü çoğu gerçek takipçi değil ve erişim oranları daha düşük kalıyor.
Hâlâ doğru işi yaptığından emin misin?
Not: Bir önceki konuda yine tartışma ortamı oluşmuştu, bu sefer oluşmamasını rica ediyorum. Bu bilgileri paylaşmak zorunda değilim, bilgilendirme amaçlı paylaşıyorum o yüzden lütfen bunun bilincinde olun. Lepistes gibi aynı kargaşa ortamını yaratacak yorumlar yapmayın lüfen.
Şimdi her gün hayatsız gibi 20 reels ve 20 hikaye paylaşsam, günlük 4 milyon lira eder. Bunu 30 ile çarparsak aylık 120 milyon lira eder. Şirket batmaz mı öyle hocam? Kim veriyor bu paraları?
Şimdi her gün hayatsız gibi 20 reels ve 20 hikaye paylaşsam, günlük 4 milyon lira eder. Bunu 30 ile çarparsak aylık 120 milyon lira eder. Şirket batmaz mı öyle hocam?
Şirket neden batıyor? Zaten bir alım gücü var, reklam kampanyaları için bir bütçe ayırmış. Televizyon, Radyo Bilboard gibi reklam alanlarının ücretleri zaten nereden baksanız bir bu kadar ediyor ki her kişi ile çalışacak diye bir zorunluluğu yok firmaların liste içerisinden seçim yapıyorlar. Buradaki rakamlar o Influencer'ın talep ettiği ücretler + komisyonlar. Emin olun ki bunun kat ve kat fazlasını isteyen kişiler var.
Şirket neden batıyor? Zaten bir alım gücü var, reklam kampanyaları için bir bütçe ayırmış. Televizyon, Radyo Bilboard gibi reklam alanlarının ücretleri zaten nereden baksanız bir bu kadar ediyor ki her kişi ile çalışacak diye bir zorunluluğu yok firmaların liste içerisinden seçim yapıyorlar. Buradaki rakamlar o Influencer'ın talep ettiği ücretler + komisyonlar. Emin olun ki bunun kat ve kat fazlasını isteyen kişiler var.
Eğer erişimin varsa ve yapabiliyorsan bence yapılabilir. Emek istiyor, zaman istiyor. Hesabının her zaman kapanma riski var kapandığı an kazancın sıfırlanıyor. Bunları göze alabiliyorsan yapılabilir.
Eğer erişimin varsa ve yapabiliyorsan bence yapılabilir. Emek istiyor, zaman istiyor. Hesabının her zaman kapanma riski var kapandığı an kazancın sıfırlanıyor. Bunları göze alabiliyorsan yapılabilir.