İçerik üreticilerine, gizli reklam yaptıkları için ceza geliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 391
Makaleler
1
O kadar zevk aldım ki ceza yiyen fenomenleri görünce, böyle reklam yaptığını söylemeyip herkese aldırıyorlar. Sonra millet çok büyük hayal kırıklığına uğruyor. Gayet iyi cezalar var mış, para cebime inmiş gibi sevindim. Adaletin nadir işlediği yerleri görmek göz yaşartıyor gerçekten. Ne düşünüyorsunuz?

Ceza yiyenler: Bir paylaşım yaptı bedeli 346 bin TL oldu! Derya Balta'ya Ticaret Bakanlığı'ndan 'reklam' cezası
[
MEDIA=tiktok]7364471872769068294[/MEDIA]

İfadeler: MEQ
Gereksiz para kazanıyorlar çıkması iyi olmuş, gerçi burası TR bugün sövenler yarın arabasını satar yine para kazandırır.

Guzel haber, umarim bu zorunluluk internetin her bolumunde uygulanir. Ürün inceleme ve karsilastirmalarinin orasinda burasinda iş birliği tagi aramaktan gina geldi, direkt video girisinde reklam oldugunu belirtme zorunlulugu gelse super olur.

Son düzenleme:
374 bin mi? Arkadaşlar bu işlerin içinde olan biri olarak söylüyorum 1.4 milyonluk hesaba kesilen ceza bu mu cidden, çok ilginç.

Kazandığının yanında 346 para mıdır?

Bu işlerin içinde değilim, ama umurunda olmayacak kadar az bir para değil.
Valla inan az bir para. Bu markaların aralarında dönen reklam parasını bilsen böyle düşünmezdin, daha iyi cezalar gerekiyor.

Vallahi inan az bir para. Bu markaların aralarında dönen reklam parasını bilsen böyle düşünmezdin, daha iyi cezalar gerekiyor.

Şahsen son zamanlarda böyle iş birliği olduğunu belirtmeyen bir video görmedim, yani işe yarıyor gibi görünüyor. Eğer var diyorsan, birkaç link bırakabilirsin, bakalım.

Şahsen son zamanlarda böyle iş birliği olduğunu belirtmeyen bir video görmedim, yani işe yarıyor gibi görünüyor. Eğer var diyorsan, birkaç link bırakabilirsin, bakalım.

Yani oturup benden boş bir şekilde yakın zamanda (ki böyle bir şey için bir aylık süreyi baz almak gerekir) bir link bekliyorsan oturup da ilgilenmem yani, ama mantıklı bir şekilde açıklayayım, ona bak sen.

Sosyal medya reklam işlerinin içinde olan biri olaraktan bu cezaların iş birliği belirtmeden gelen reklamların getirisine nazaran iyi bir ceza olmadığını, bu olayın para cezası yüzünden azalmadığını, markasının zarar görmesinden korkan insanlar yüzünden azaldığını bilmen gerekiyor, bu kadına bir milyon lira ceza verseler de öderdi, ama günümüzde ceza alan kişiler açık açık sosyal medyada açıklandığı için (örnek bu kadın, hani link istiyorsun o yüzden belirteyim dedim.) Bu cezanın caydırıcı kısmı sadece markanın zarar görmesidir.

Ki içerik üreticisi olarak "marka ne?" diye soruyorsan marka içerik üreticilerin ta kendisidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…