Hamas lideri öldürüldüğü için hiçbir Orta Doğu ülkesinde yasaklanmayan Instagram bizde yasaklandı. Evet konunun bazı detayları var ama sonuç olarak ortada bir yasak var. Influencer ve ünlü kısmı beni ilgilendirmiyor ama Instagram üzerinden satış gerçekleştiren binlerce kuruluş şu an zarar durumunda ve gerçekten çok üzücü. Belli ki çok uzun bir süre daha kapalı kalacak. VPN programlarının ücretsiz olanları güvensiz durumda buna dikkat etmek gerekiyor. Dün sesini çıkaramayanlar bugün köle konumunda bekler durumda. Gerçekten üzücü.
Son notum olarak "oh iyi oldu zaten bağımlıydık, oh iyi oldu zaten gereksiz ünlüler vardı, oh iyi oldu zaten çok vaktimi öldürüyordu" diyenler için; elinizden ekmek alınsa iyi oldu diyete girerim dersiniz. Kölelik yapmayın uyanın artık. Ortada bir kısıtlama var.
Influencer tayfadan şimdiye kadar tek bir açıklama yapan, tek bir tane konuyla ilgili olumsuz bir konuşma yapan oldu mu? Ben görmedim arkadaşlar. Özellikle belirtir misiniz sevinirim.
Berbat bir durumda olduğumuzu düşünüyorum ama buna tepki göstermek öyle Twitter'dan Tweet atmakla olacak iş değil. Bizim bir protestoya ihtiyacımız var. 2011'de olduğu gibi.
Influencer tayfadan şimdiye kadar tek bir açıklama yapan, tek bir tane konuyla ilgili olumsuz bir konuşma yapan oldu mu? Ben görmedim arkadaşlar. Özellikle belirtir misiniz sevinirim.
YouTube'un 1 gün kapandığı dönem vardı seneler önce ve tüm YouTube ayağa kalkmıştı. Şimdi ise herkes VPN kullanırım etkilenmem derdinde. DNS değişikliği veya VPN ile girdikleri için etkilenmediklerini düşünüyorlar ama ortada büyük bir özgürlük kısıtlığı var. Biz ileri gitmek isterken bir hayli geriledik... Şu ana kadar konu ile ilgili Özgür Demirtaş'ın baskı yaptığını görüyorum.
Konu sahibi ben değilim ama şu mesaja itafen şunu söylemem gerekirse: Influencer tayfa beni ilgilendirmiyor. Bu yasağa bile isteye sessiz kalıyorlarsa hata onlarda zaten. Umursamıyorlar belli ki. Ben bu yasağa sessiz kalınmasını istemiyorum ama sessiz kalacaklarsa kendileri bilir.
YouTube'un 1 gün kapandığı dönem vardı seneler önce ve tüm YouTube ayağa kalkmıştı. Şimdi ise herkes VPN kullanırım etkilenmem derdinde. DNS değişikliği veya VPN ile girdikleri için etkilenmediklerini düşünüyorlar ama ortada büyük bir özgürlük kısıtlığı var. Biz ileri gitmek isterken bir hayli geriledik... Şu ana kadar konu ile ilgili Özgür Demirtaş'ın baskı yaptığını görüyorum.