Instagram İçin 48 saat doldu!

Arkadaşlar bir şeyi atlıyorsunuz. İnsanlar girebiliyor her türlü. Her zaman da girilecek. Belli bir zaman Twitter'da bir şeyler yazıldı ama giriliyor neticede. O yüzden kimse bir şey yapmıyor. He yasağın gelmesi doğru mu? Tabi ki değil. Ama neticede girilebilen bir mecra için kimse ayaklanmaz.

Bu nesilden çıkacağını sanmıyorum o işin En fazla Hakan F'nin verdiği güven şaka mı editleri çıkar bu devlettapar nesilden.
Çıkmaz zaten. Ne Hakan Fidan umurumda, ne o devlettaparlar. Hiçbirinin zerre olayı yok. Bu elemanlardan ne Gezi çıkar, ne İnternetime Dokunma.

ülkedeki bilişim seviyesi tam şu şekil.

VPN ve DNS gibi şeylere fazla güvenmeyelim. Onlara da bir şeyler yapılırsa ne yapacağız?

VPN'in hangisini yasaklayacaklar? Onu yasaklamak o kadar kolay değil.

VPN ile girip satışını yapabiliyor herkes. Onu diyorum. Tabi VPN ile girmek zorunda değiliz ama kimsenin de mağdur edebiyatı yapmasına gerek yok. Bir yayıncı, bir influencer açıklama yaptı mı? Yooo, demek ki herkes halinden memnun.

kimsenin de mağdur edebiyatı yapmasına gerek yok.
50 milyon kullanıcının kaçı Instagram'da şu an? Bilerek tartışma yaratmak için mi yazıyorsunuz yoksa gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz?

Bana Instagram'da aynı kullanıcı sayısı hala var diyebilir misiniz?

Hocam bilerek neden tartışma yaratıyım? O zaman bana neden hiç bir yetkilinin, hiç bir yayıncının, hiç bir oradan para kazanan elemanın açıklama yapmamasının mantığını söyler misin? Bir tek Onlyfans yayını yapan hatun açıklama yapmış. O da "Instagram'a giremiyorum" değil, "Onlyfans'ı yasakladılar şimdi de Instagram'ı yasakladılar. Sırada ne var?" diye açıklama yapmış.

Hocam zaten VPN ile girilebiliyor şu an yasak yasak gibi değil konusunda haklısınız giren giriyor. Benim dikkat etmek istediğim konu ortada bir kısıtlama varken insanların buna sessiz kalması. Bu sadece Instagram için değil. Bir gün başka bir erişim engeli ya da yasak ile karşılaşacağız ve bugün sustuğumuz için yarın elimizden bir şey gelmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…