Instagram İçin 48 saat doldu!

İstanbul'da yaşayan ve gerçekten bir şeyleri değiştirmek isteyen arkadaşlar LDP'nin 7 Ağustos'taki eylemine katılabilirler.

Ankara'da aynı biçimde bir eylem varsa ona da ben katılacağım, bilgilendirin lütfen.

İnstagramı kapatma bahanesi: Atatürk'e hakaret, cinsellik

Asıl neden: H*m** elebaşı t**ist it birinin gebermesi.
Atatürk'e hakaret varsa Cimerden şikayet ediyoruz ama şeyine takan mı var? Bu ülkenin iktidarı işine geldiği gibi alakasız bahanelerle hak gasp ediyorlar.

Hocalarım VPN var ama çoğu düzgün bile çalışmıyor. Sitelere girmiyor ve çok yavaşlar. Zaten internet hızlı değil bir de VPN ile bağlanınca sinyal gidiyor. Kimse sesini çıkarmadığı sürece biz iyice Afganistan gibi olacağız.

Influencer tayfadan şimdiye kadar tek bir açıklama yapan, tek bir tane konuyla ilgili olumsuz bir konuşma yapan oldu mu? Ben görmedim arkadaşlar. Özellikle belirtir misiniz sevinirim.

Oldu hocam. Çok nankörsünüz ya (!) Seçimlerde 2 çuval soğana sattınız partinizi diyen ablamız sağolsun tepki gösterdi.

Hamas lideri öldüğü için kapatılmadı.

Ne için kapatıldığı önemli değil ancak bu durum özgür düşünceye müdahale. Bu tarz yasaklar diktatörlük rejimlerinde görülüyor. 1 olur 2 olur sonra daha büyük yasaklamalar cezalar başlar.

Kalkıp bugün komple interneti kapatsalar millet tepki vermeyecek neredeyse. Böyle devam Türk Halkı!

Terör örgütü elebaşı ölüyor sosyal medya erişim engeli geliyor ne kadar trajikomik bir durumdayız.

Olayın herhangi bir kanuna karşı olduğunu düşünmüyorum.

Terörist elebaşı için sosyal medyayı engelleyen yarın özgürlük haklarını, vatanı savunmayı da engeller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…