Kiracı ev içinde iken ev içeriğinin fotoğrafını çekemez fakat ilan asabilirsiniz onun harici sozlesme vb yoksa çıkmak zorunda çıkmıyorsa da dava şart fakat şöyle bir şey var dava etsen bile o kişi en az 1-1.5 yıldan fazla yine aynı evde oturmaya devam edecek çünkü dava anca minimum 1 yılda sonuclaniyor ki 2 yıl olanı bile gordum genelde kiraciyi hakli çıkarıyorlar ki kiracı da itiraz ederse sürekli bu süre daha da uzar. İlan asmana izin verdi diyelim Evin içine kimseyi sokamazsin rizalari olmadan.
Kiracı ev içinde iken ev içeriğinin fotoğrafını çekemez fakat ilan asabilirsiniz onun harici sozlesme vb yoksa çıkmak zorunda çıkmıyorsa da dava şart fakat şöyle bir şey var dava etsen bile o kişi en az 1-1.5 yıldan fazla yine aynı evde oturmaya devam edecek çünkü dava anca minimum 1 yılda sonuclaniyor ki 2 yıl olanı bile gordum genelde kiraciyi hakli çıkarıyorlar ki kiracı da itiraz ederse sürekli bu süre daha da uzar. İlan asmana izin verdi diyelim Evin içine kimseyi sokamazsin rizalari olmadan.
Tamamda kiracının haklı olduğu bir durum yok ki? Neden itiraz etsin neden uzasın? Aşırı saçma. O zaman bende kendi evimi kiraya vereyim. Milletin evinde bedavaya oturayım. Dava ederse de itiraz edeyim. Son düzlüktede başka eve geçeyim. Böyle saçma şey mi olur? Adam 20.000 liralık evde 1.500’den daha az parayı veriyor. Onu bile vermiyor hatta. Evin içine kimse giremez diyor zaten. İzin vermiyor.
Bu olay çok yaşanıyor daha geçen karşılaştım. Ev sahibi kira alamıyor yada günümüze göre çok düşük kira ücretlerinde kalıyor. Ev sahibi zor duruma düşüyor, evi satıyor.
Günümüzde lanse edilen şey kiracılarin eziliyor oluşu. Halbuki eğer kira sahibi insan olursa kiraci onu hayvan gibi görüyor ve oturma organını büyütüp her istediğini yapıyor. Bizimkilere o kadar maddi destek yaptık bilmem ne yaptık adamlar evi dahi temizlememis. Çöpleri bile evde bırakıp gitmişler. Evi boyamadan çıktılar. Evi boyamaya uğraşıyoruz 3 gündür. Omu geçtim adam yillarca çevre kıranın yarısına oturdu. Aylarca da kira vermedi. Çıkmıyordu da.
Mahkemeye versen dava 3 ay belki 6 belki 2 yıl sürecek. Adam senin ömrünü verip aldığın evde 2 yıl bedava oturacak.
Al işte. Ulan ahbap! İnsan 2 bine oturuyorum bari adamlarla iyi gecineyim de kalmaya devam edeyim der. Ama bunlar aa bizim kira şahini enayi. Ona iyi geçireyim diyor.
Al işte. Ulan ahbap! İnsan 2 bine oturuyorum bari adamlarla iyi gecineyim de kalmaya devam edeyim der. Ama bunlar aa bizim kira şahini enayi. Ona iyi geçireyim diyor.
Mesela iyi geçinse 10.000 civarına bile anlaşabilirim. 20.000 liralık evde 10.000’e de oturabililir. Çünkü eve çok temiz bakıyorlar. Ama fiyat konusunda hiç anlaşamıyoruz.
Karşı cins kız mı? Bunu forumdaki kişiler yanlış anlamasın, genelde kızlar böyle yapıyor. "ben kızım mahremiyetim var" diyor . Sanırsın bizde mahremiyet yok.
Karşı cins kız mı? Bunu forumdaki kişiler yanlış anlamasın, genelde kızlar böyle yapıyor. "ben kızım mahremiyetim var" diyor . Sanırsın bizde mahremiyet yok.
Hayır. 65 yaşında karı kocalar. 70’te olabilir. Karısı çok sakin birisi. Kocası sorunlu. Kızıda babası gibiydi. Birkaç ay önce evlenmiş kocasıyla başka evde oturuyor.
Hayır. 65 yaşında karı kocalar. 70'te olabilir. Karısı çok sakin birisi. Kocası sorunlu. Kızıda babası gibiydi. Birkaç ay önce evlenmiş kocasıyla başka evde oturuyor.
İkinci seçenek ekliyorum o zaman: Bu tür yaşlılar da söylediğim bu kategoriye ait.
İlk önce polis çağırıp eve gidin. Eğer yine mırın kırın yaparsa bu sefer mahkemeye başvurmalısın.